lørdag, juli 10, 2010

NATURENS PARASOL

Parasollen er gået i stykker. Hvis nu jeg skal være helt korrekt, skete det vist sidste år, men der har ikke været nogen grund til at købe en ny før nu, nu er det weekend, og heden sætter sine spor på energi og lysten til at handle.

Stuernes vinduer vender mod vest, træer skygger, og tømrerens forslag om at sætte store vinduer i, så lyset rigtig kunne fylde rummene, blev nedstemt dengang i efteråret og med god grund. Jeg nyder, at der er kølighed at finde indendørs i sommervarmen. Landmanden nyder en stille lørdag med tour de France som selskab.

I dag finder jeg køligheden udenfor under æbletræet og moreltræets skygge. Heldigvis er hestebremserne ikke så aktive, så jeg sidder stille og læser krimi.

Jeg lider vist af billag, hvis der er noget, der hedder det. Turen hjem fra Normandiet blev som turen derned taget i et stykke. De unge mennesker tog sig af Danmark, landmanden og jeg tog resten af turen. Jeg fik Tyskland tre timer om natten både nedad og hjemad, ingen problemer, til gengæld driller søvnrytmen nu, men mon ikke den sidste uges ferie kan rette op på det?

IMGP0915

11 kommentarer:

 1. Der er helt sikkert noget der hedder billag :-)
  Naturens parasol er nogen gange den bedste ... vi sidder ofte under vores vandgran og nyder køligheden her :-)

  SvarSlet
 2. Det lyder altså ret idyllerisk !
  Jeg sidder midt i stuen i gennemtræk og sveder !!!

  SvarSlet
 3. Anne, træernes skygge er genialt :-)

  Miri, jeg er ekspert i at svede, så jeg nyder skyggemulighederne :-) Stakkels dig, håber at aftenen bringer lidt kølighed :-)

  SvarSlet
 4. Hjertelig tillykke med jeres sølvbryllup, Lene! Jeg håber, I har haft en skøn ferie sydpå - og i dag har vi jo nærmest tropetemperaturer her ...

  SvarSlet
 5. Det må være dejligt med de træer som skygge, vi har et enkelt i vores lille byhave, men til trods for skyggen har det ikke været til at holde ud at være der i dag

  SvarSlet
 6. Et stor tillykke med sølvbryllupet Lene,håber i hade en god ferie sammen med bønene i det skønne Normandiet.

  SvarSlet
 7. JA det er greit med en parasoll når solen er på sitt sterkeste. Men det flotteste er jo faktisk å kunne sitte i skyggen at et tre.
  Kos deg som best du kan.
  Og gratulerer med overstått sølvbryllupsdag.
  Ja det blir vel bare bedre og bedre? Vi hadde sølvbryllup for et halvt år siden, og vi har det bedre sammen nå enn for en del år siden. Så får vi nå se hva fremtiden gir.
  Lykke til sammen med din landemann :)

  SvarSlet
 8. Tak madame, vi havde godt vejr, slet ikke de her varmegrader (og tak for det), så vi kunne rigtig komme rundt og se det vi ønskede .-)

  Pernille, vi har ikke så mange træer til at skygge, og normalt bliver man ædt af hestebremser, men mærkværdigvis ikke i dag :-) Kan godt forstå du har det varmt, der rører sig jo ikke en vind.

  Tak Conny, vi havde en dejlig ferie :-)

  Tak Astrid, jeg synes også det bliver bedre med årene, måske fordi man kender hinanden og ikke skal bruge så lang tid på at afkode hinanden :-)

  SvarSlet
 9. Hjertlig tillykke med jeres sølvbryllup, Lene. Godt du er hjemme igen og blogaktiv. Jeg håber I havde en dejlig ferie. God søndag:-)

  SvarSlet
 10. Intet er som naturens parasol Lene :0)

  Hjertlig tillykke med jeres mærkedag ....må de næste 25 gå jer godt :0) Normandiet lyder perfekt for sådan en stor dag.

  SvarSlet
 11. Tak Ravheks, nu har det regnet lidt her, men ingen torden som hos dig :-)

  Tak frøken Solhat, det var perfekt som fejringssted :-)

  SvarSlet