lørdag, juli 24, 2010

OVERBLIK

Min kollega fra den anden afdeling var syg, så jeg skulle have ansvar og overblik for/over alle patienter. Heldigvis var antallet ikke større, end hvad vi normalt har på vores afdeling.

Aftenen gik hurtigt, de andre kolleger kendte de fleste patienter, så jeg var i trygge hænder. Forhåbentlig føler patienterne sig også tryg hos os, det virker det til.

Da afslutningen på aftenen nærmede sig, valfartede nogle patienter og mine kolleger, som nu havde fri, op på øverste etage for at se fyrværkeri.

Jeg gav rapport til nattevagterne, alt i mens vi beundrede fyrværkeriet. Hver gang tænker jeg, ja mon jeg nu kan beundre det, for enhver by/arrangement med respekt for sig selv, har jo fyrværkeri som afslutning. Men Tall Ship Race kunne godt overgå det, du kan se billeder af det her. Det var vildt flot, og til sidst holdt vi helt op med at snakke bare for at nyde himlen, som blev fyldt med alle mulige farver og mønstre.

Nede ved indgangen ventede landmanden på mig, han havde nydt fyrværkeriet tæt på broen, og sammen med tusinde andre mennesker vandrede vi gennem Aalborg for at finde vore biler.Cafeerne stod tomme, men mon ikke de blev fyldt op, de så i hvert fald indbydende ud,den gamle sygeplejerske trængte dog til at få benene op, så vi kørte hjem.

Dagen i dag er startet langsomt, men om lidt må jeg op i omdrejninger igen. Håber du får en god dag med tid til det du har lyst til.

Tilføjelse: Charlotte havde sit kamera med på arbejde, og hun fik fri kl 23 og gik op på taget sammen med mine kolleger, så du kan se nogle af Charlottes billeder her

6 kommentarer:

 1. Håber du har/får en stille og rolig aftenvagt:-)

  SvarSlet
 2. Åhhh jeg elsker fyrværkeri, det er SÅ imponerende, når en dygtig fyrværkerimester får lov at boltre sig.
  Håber du får/har en rolig og dejlig vagt

  SvarSlet
 3. Kære Lene! Så er jeg tilbage i cyberspace. Tall ship race er en stor oplevelse. Vi har været værter i Frederikshavn engang. Og godt, at I fik glæde af fyrværkeriet, selvom du arbejder:-)

  SvarSlet
 4. En god afslutning på en arbejdsdag :-)

  SvarSlet
 5. Et flot punktum på en god vagt. Tak for kigget de forskellige steder.

  SvarSlet
 6. Dejligt at have dig tilbage, Charlotte :-)

  Miri, en god afslutning skal man ikke kimse af :-)

  Selv tak Conny :-)

  SvarSlet