fredag, december 11, 2015

Det er da heldigt

at jeg har noget, jeg skal have strikket færdig. For her ligger jeg, snotforkølet, feber har jeg vist ikke mere af, men jeg måler ikke, for så føler jeg mig bare mere syg. Jeg har lige gennemført møde hos revisoren uden at sende alskens vira ud i luften, nu er jeg krøbet under tæppet, tændt adventslysene og vil sove middagslur. Julepynt og bagværk må vente til i morgen, så nu vil jeg gøre en dyd ud af at være halvsløj. Tæppe, te/hyldebærsaft, levende lys, bog, computer, strikketøj, lommetørklæder (det sidste er sådan set det vigtigste) og så har jeg hentet min hovedpude, ah, så er jeg klar til at lege patient. And to be patient!

Og gid verdenen så sådan ud i stedet for regn, regn og atter regn.



13 kommentarer:

  1. God bedring! Og så lige på dine fridage - øv altså!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Ellen, jamen jeg er en god medarbejder :-)

      Slet
  2. Øv! Men du forstår da at gøre dig det behageligt :-) God bedring.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Fruen i midten, det kan jeg lige så godt, for jeg har det bedst på langs :-)

      Slet
  3. Åhh nej da, god bedring. Jeg har også taget mig en sygedag, men det er fordi min mave driller (80% af dem, jeg var til 4-års fødselsdag med i lørdags har haft omgangssyge), og så er det bare ikke sjovt at skulle til julefrokost på arbejdet med de store forventninger. Vi har jo et hus med mange unge mennesker, så der bliver rigtig godt gang i den.
    Jeg har faktisk aldrig tænkt over dit ordspil omkring patient før. Jeg tror også, jeg er en af de patienter, der ville have svært ved at 'be patient', hvis jeg nu en gang virkelig blev patient...
    Mette L

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Mette, øv at I alle skulle få en maveinfektion. God julefrokost til jer. Jeg kan ikke huske hvornår jeg første gang stødte på ordspillet, det har helt sikkert været under uddannelse :-)

      Slet
  4. Træks at blive lagt ned på sine fridage. Rigtig god bedring.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Inge, det er vel nærmest der, man altid bliver syg :-)

      Slet
  5. Tak Hanne, jeg forsøger og jeg håber det bare er i dag, at jeg er nedlagt :-)

    SvarSlet
  6. Jamen, øv øv og atter øv. Det er så træls med alt det snotteri. Jeg længes også rigtig meget efter noget frost og lidt sne. Tror rigtig mange ville føle sig bedre tilpas med lidt frost og klar luft istedet for alt dette regn og pjask og mørke. Rigtig god bedring og varme knus fra

    fru Jensen
    Gudhjem

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Kirsten, åh ja vi kunne godt bruge frost og sne nu :-)

      Slet
  7. Øv med sådan en dag, vejret trak jo heller ikke til de store glæder omkring juleforberedelser etc.
    Et forsinket god bedring.

    SvarSlet