onsdag, marts 19, 2014

FRISK LUFT MÅ DER TIL

Min kordirigent har lavet korarrangement til denne sang, og jeg glæder mig til, at vi skal synge den til koncerter i maj. Jeg kan ikke flyve, men det var den sang, jeg sang, mens jeg løb på stranden. Ja det lyder vældig flot, sandheden var, at jeg gik i strid modvind langs vandet og løb tilbage i medvind, herlig kombination.

P1070780

Jeg trængte til frisk luft og lod mig inspirere af min datter, som altid tager en tur til stranden, når hun er hjemme. Jeg har læst et sted, at har man mistet lysten til at løbe, skal man sige til sig selv, at man går en tur og så tage løbeskoene på. Får man så lyst, kan man sætte i løb, så det gjorde jeg. Det gjorde godt, kroppen føltes dejlig afslappet bagefter, og det føles ekstra godt at krybe sammen i sofaen under tæppet og drikke te.

P1070779

P1070776

16 kommentarer:

 1. Det må også give lidt ekstra at løbe i sand :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg nærmest fløj af sted for vinden var med mig :-)

   Slet
 2. Skønt sted at komme ud og blive sust igennem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, ja og det ligger kun 15 km fra os :-)

   Slet
 3. Jeg bliver gang på gang forbløffet over, hvor meget en tur ude i den friske luft kan kvikke op.
  Dejligt gruk fra dine forældres hjem ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Betty, frisk luft er fantastisk :-)

   Slet
 4. Waugh en dejlig bred strand du har adgang til. Der er ikke noget så godt som at komme til stranden og blive godt og grundigt blæst igennem. Så må man gerne krybe sammen i sofaen bag efter og hygge sig med teen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, og så er stranden endda ikke så bred lige nu :-)

   Slet
 5. Det hjælper altid at tro på det:-) Og det med skoene, selvom man bare orker at gå, det er en super ide! Når først man er varm, er det lettere at få lyst til at løbe. Og hvem ved - en dag flyver du måske?

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, tro er godt :-) Det er nemlig rigtig, man når til et punkt hvor man får lyst til at løbe og hvem ved? If I believe it, then I can do it, I believe I can fly :-)

   Slet
 6. Vesterhavet er i sandhed et fantastisk sted, mange turiststeder i verden ville være grønne af misundelse over denne strand :0) Frisk luft er for mig terapi på højt plan...

  Rigtig god idé at tage løbeskoene på, gå en tur og se om motivationen kommer ift. at løbe igen :-))
  Jeg er enig i at det føles "ekstra dejligt" at krybe under tæppet, hygge eller åbne en flaske vin, når man har været ude og forbrænde lidt energi først.

  God dag til dig Lene!
  Kram OddStyle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina, Vesterhavets strande er noget ganske særligt, og frisk luft er i den grad terapi :-)

   Slet
 7. Jeg kan hører dette arrangement for mig. Lidt nysgerrighed fra en tidligere korpige (Alt). Hvilke stemme er du kære Lene.
  Jeg arbejder med at finde et kor der matcher mig her i byen, har erfaret jeg savner det alt for meget.

  Tak for en dejlig tur ved stranden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Abildjyde. Jeg er anden sopran, og på et tidspunkt kommer vores arrangement ud på hjemmesiden, så jeg skal nok give et pip :-) Det er det bedste jeg gjorde for mig selv, da jeg begyndte i et gospelkor, jeg bliver så glad af at synge.

   Slet
 8. Skønne billeder fra Vesterhavet. Det er sådan, jeg synes, Vesterhavet skal opleves: Med sandet fygende langs stranden og med vinden i ansigtet.
  Jeg går og glæder mig over, at vi skal med min mor i sommerhus ved Vesterhavet til sommer - dog lidt længere nede, ved Blåbjerg Plantage. Der skal helt klart gås nogle lange ture langs stranden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, jeg får også lyst en tur til stranden i dag. Dejligt at I skal i sommerhus ved Vestehavet og så få tid til samvær med din mor. Det giver gåture rigelige muligheder for, men det ved du jo om nogen :-)

   Slet