onsdag, marts 26, 2014

GENVEJEN

Når der er noget, jeg ikke kan finde ud af, plejer jeg at dykke ned i maualer eller søge i Googles righoldige bibliotek for viden. Men når det kommer til IT, så orker jeg det ikke. Jeg vil allerhelst have det vist og fortalt af nogen, som er klog på det. Der er så mange andre ting, jeg skal være klog på, så trods det, at jeg elsker de muligheder, bloggen giver mig og at jeg ikke kan undvære de muligheder, min mobil giver mig, så ved jeg ikke særligt meget om det derinde bagved.

Genvejen i dag bliver at spørge jer. Har nogen en Samsung Galaxy S3 Mini? For min søster ville vise mig, hvordan jeg sender billeder fra min mobils galleri og den funktion kunne hun ikke få frem. Jeg har i dag forsøgt igen inspireret af Annes kommentar til gårsdagens indlæg. Men jeg kan ikke finde den funktion. Og så undrer det mig, at jeg i mit billedegalleri har alle mine billeder fra bloggen og windows live writer. Jeg håber da ved den søde grød, at de ikke fysisk ligger på mobilen, for så er den da fyldt godt op.

Uanset om du kender noget til min type (altså mobil), så må du have en god dag.

9 kommentarer:

 1. Alt det der teknik! Det skal bare virke, altså. Jeg tager billeder med min iphone - har ikke rørt mit dejlige, gamle, tunge kamera siden, jeg fik telefonen. Billederne lægger jeg over på mac'en med lange mellemrum, da jeg godt kan li at have dem i telefonen. Man ved aldrig, hvornår de skal bruges:-)Men hvis noget af det, pludselig ikke virker? Ja, så er jeg lost!

  SvarSlet
 2. Lene - jeg bruger youtube i stedet for google når jeg gerne vil have nogle til at vise mig en funktion.

  Jeg kunne dog ikke lige hurtigt finde noget du kan bruge - men du her har du en manual og gå ned til side 72 - afsnittet "Dele billeder"

  http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201211/20121130170531974/GT-I8190_UM_Open_Jellybean_Dan_Rev.1.0_121127.pdf

  Jeg håber det kan hjælpe dig - ha' en god dag og KH Anette

  SvarSlet
 3. Hej Lene. Du skal aktivere / installere en e-mail konto på din telefon, for at du kan sende billeder fra mobilen til din pc.
  kh Inge

  SvarSlet
 4. Jeg er den heldige indehaver af sådan en telefon. Når du har billedet, du vil sende på skærmen, så "tapper" du på det, og for oven kommer nogen symbolder, - bl.a. en konvolut, som du "tapper"på, og vupti, så er der en sms åben med billede i.
  Håber, det var det, du søgte. Ellers må du spørge igen.

  SvarSlet
 5. Og jeg kan så se, at det ikke var det, du søgte.
  Er det mon bluetooth? Træk ned i startskærmen, så der kommer symboler. Bluetooth ligner to pile, der sidder sammen. Så skal du åbne samme symbol på din pc. Og så kan du overføre trådløst.

  SvarSlet
 6. Du har vist fået hjælp, så jeg skal ikke blande mig. (Det lyder som om jeg ved alt om det, men bare er for sent på den, ikke?) ;-)

  SvarSlet
 7. Ved I godt, at tegnet for Bluetooth er sata sammen af de to runer for h og b= Harald Blåtand?

  SvarSlet
 8. Min er en ældre udgave, og hvordan jeg fik det sat op engang for flere år siden, uha. Straks jeg tager et billed ligger det klar til at downloade til min pc eller til en privat mappe på fb, den kan være synlig for andre, men jeg har lavet den privat.
  Det er en funktion der er muligt at vælge under opsætning af fb på mobilen, altså en sykroniseringsfunktion.

  SvarSlet
 9. I dag får I en fælles kommentar, tusind tak for alle jeres råd og ideer. Og så synes jeg det er sjovt at tegnet for bluetooth er runetegnet for HB= Harald Blåtand, som Charlotte skriver. Man bliver så klog af det her blogging :-) Og jeg er jo en af de få, der ikke ønsker at være på facebook/instagram/twitter :-)

  SvarSlet