fredag, marts 28, 2014

YOU’VE GOT MAIL

Midt i al mit indre kaos og min søgen efter bilag og dokumenter, der skulle af sted, ville jeg gå ind og se, om de skulle ligge i min mailboks. Og det første jeg så, var en mail med denne indledning:

Jeg har længe tænkt på at sende dig en mail, og det lyder som om, det er i dag, jeg skal få taget mig sammen til at sende den.”

Tusind tak, Camille, for din mail og de dejlige ord, du har skrevet om det at læse med her hos mig. Det var lige det, jeg trængte til i dag. Nu er dokumenter fundet, bilag sat i mappe og kagen i ovnen. Istvan må ikke være med i marken sammen med landmanden i dag, det er han ikke helt tilfreds med, så da jeg var ude med skrald og samtidig tjekkede postkasse, benyttede Istvan chancen for at komme ud.

P1070808

Og han havde ikke tænkt sig at komme ind.

P1070809

Hvis nu jeg lader, som om jeg ikke hører hende, så giver hun nok op.

P1070810

Okay så, det trick virkede ikke, men så vil jeg nyde foråret fra trappen. God ide, Istvan, jeg henter min kop te og gør dig selskab. 

P1070811

16 kommentarer:

 1. Håber, den udspekulerede hind og erfarne kone har nydt kaffen i solstrålen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anonym, vi nød solstrålen sammen :-)

   Slet
 2. Ja, de kære hunde har deres egne ideer....vores stikker ALDIG af....og så alligevel. For 14 dage siden havde jeg Aika med i haven...og vips ,så var hun skredet. Hun havde lige været der. Mig ud og lede, ud og køre, langt omkring. Sms naboen om de havde set hende. nej de var ikke hjemme , men kunne da bare køre op og kikke. Og jo tak, der var hun, sammen med deres brune lab....hanhund. Og min var i løbetid. Indtil videre lever vi i spændingen ....For pokker da osse. Go weekend fra det øst jyske.

  Hilsen Joan M.

  P.s: Håber din far er ok. Synes det er en fin holdning i har til tingene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Joan, livet er aldrig kedeligt, når man har hund :-) Det bliver spændende om I skal have familieforøgelse. Og min far har det godt nu.

   Slet
 3. Kære Lene, det kan godt være, jeg ikke skriver det for tiden, men jeg tænker meget på dig og det, du er igennem. Jeg håber, du kommer stærkere ud på den anden side. Bliv ved med at se de små lyspunkter, der altid er i livet.
  Jeg tror, jeg skal ha' ringet til min far her i weekenden, også selvom jeg talte med ham i sidste weekend, hvor min mor var på ferie med en af hans søskende :)
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette, jeg har det godt. Og når man har ældre forældre sammen med hektisk arbejde, så er der dage hvor det hele kører lidt sammen, men det er ok nu :-) Dejligt at din mor og far sørger for at komme af sted, også hver for sig.

   Slet
 4. PS. Jeg elsker din lille 'stribe' om Istvan, det viser perfekt hans personlighed. Han er da en dejlig hund :)
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mette, tak, han er sin helt egen :-)

   Slet
 5. Så flott han er, din Istvan.
  Hele kroppspråket hans oser av at han lengter ut til husets herre på marken.

  Håper jobbehelgen din blir god.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Elisabeth, dejligt at du kan se det, for det var så tydeligt for mig :-)

   Slet
 6. Hvor er han flot, som han står der midt på plænen, og lader som om du ikke kalder ham ind igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, havde jeg sat lyd på, ville du have hørt mig råbe hans navn mange gange, mens han stod sådan der :-)

   Slet
 7. Skøn hund og klog kvinde - rigtig god weekend :-) KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette, og god søndag til dig :-)

   Slet
 8. Dejligt med overraskelser, og det så er en der læser med her, wauh.

  Godt det hele er klaret, så der er tid til at nyde det gode vejr og en kop te i selskab med Istvan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, jeg kan jo via min tæller se at mange læser med uden at kommentere. Derfor er jeg så glad for jer, der kommenterer, det gør det hele sjovere og rigere. Og det er dejligt at hvis man ikke lige er til det med at kommentere, at man så sender en mail :-)

   Slet