tirsdag, marts 04, 2014

ORDENE SIGES I STEDET FOR AT SKRIVES

Hvor jeg normalt går meget for mig selv, når jeg har fri, så blev fridagen i går én lang samtale. Datteren blev nemlig hentet ved flyet ved frokosttid, det gav mig tid til at få alle hængepartier i forhold til gård og hus klaret inden. Resten af dagen blev fyldt med snak og gåtur ved vandet. Sammen fik vi også set sidste afsnit af Arvingerne, hvor datteren er statist ved Gros reception. Og vi morede os over, at Trine Dyrholm under optagelserne havde set længe på datteren og smilt til hende. Hun skulle lige vide, at vi har videooptagelser af de to piger med samme navn: en lille pige på 1 år, som står tæt på fjernsynet, hvor Trine Dyrholm, 13 år gammel, synger Danse i Måneskin, og den lille pige vrikker alt hvad hun kan med numsen til musikken.

Nu venter tre hektiske arbejdsdage, hvor jeg skal være meget effektiv for at alt nås. Men hjemme venter også gode timer sammen med datteren. Det skal nok blive godt. God tirsdag til dig.

P1070713

10 kommentarer:

 1. Også en rigtig god tirsdag til dig, når du nu begiver dig ud i tre hektiske arbejdsdage. Det må være dejligt med en datter, der indimellem vender hjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne, det er så godt at få besøg :-)

   Slet
 2. Nogle ord skal skrives og andre siges - hver ting til sin tid.
  Jeg tror da lige, at jeg skal se den reception igen for at se, om jeg kan finde din datter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, så må vi se om du finder hende, hun er jo korthåret i den ene side og langhåret i den anden :-)

   Slet
 3. Go tirsdag til dig - og datteren også :) Jeg trak stikket i morgen. Ku' mærke, at jeg var for tæt på kanten, så eftersom jeg ikke har med patienter, men kun kolleger og masser af møder, at gøre, så valgte jeg, at de måtte holde de møder selv i dag.
  Så nu 'hygger jeg mig' med te, slumretæppe, sovende katte og en engelsk tekst skrevet af en hollænder. Det er utroligt så dansk-engelsk hollændere kan skrive :), så der kommer et par røde streger en gang imellem.
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette, godt at du mærkede efter, det dur ikke når først du er røget over kanten. God aften til dig :-)

   Slet
 4. Håber du får skønne timer med datteren og gode arbejdsdage.

  Tak for billedet af den skønne jammerbugt - jeg drømmer mig lige tilbage til en fantastisk sommer 2013 i disse omgivelser

  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Anette, ja du har jo oplevet de strande :-)

   Slet
 5. Nej hvor sjovt, at jeres datter er med i sidste afsnit! Jeg bliver næsten nødt til at se det igen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, det synes vi også, og jeg har taget billede af skærmen som dokumentation, så min datter griner af mig :-)

   Slet