lørdag, juli 26, 2008

EN BETTE SMUTTUR

Datteren havde, mens vi var på ferie, fundet værelse og job i København, Landmanden sukkede dybt, hvorfor dog København, var Århus ikke bedre? Der var i hvert fald ikke så langt dertil!

Forrige fredag smuttede vi lige til København og hentede hende hjem til weekenden, samtidig hentede vi også min far hjem fra hans ferie over there.

I går gentog vi så smutturen. Trailer blev lejet, hentet og læsset med møbler torsdag aften og klokken 5 fredag morgen drog vi af sted fra Nordjylland.

Te og ostemadder blev nydt på vej nedover Jylland, og Storebæltsbroen er smuk sådan en tidlig solskinsmorgen.


Der blev slæbt, og vi var taknemlige for, at lejligheden lå på første sal ;-)

Siden blev Ikea besøgt, og alle faldt for et skab, som de så ikke lige havde i Gentofte, men i Tåstrup har de mange, så af sted til Tåstrup.

Tidsrammen begyndte at skride, men vi skyndte os, hylder blev hængt op, og så kom vi til skabet!

Hold da op, hvor var der mange dele, det tog os en evighed at samle skabet, men nu står det i København, og klokken lidt i alt for mange drog vi af sted til Nordjylland.

Lillebæltsbroen er smuk i solnedgang.


Og sengen var god, da jeg kl. 1.15 lagde mig på den, og den var ekstra god, da uret ringede kl. 5.30 i morges, men dagvagten er gået godt, og eftermiddagen er tilbragt på langs med lukkede øjne. Næste Københavnertur må gerne vare lidt længere.

16 kommentarer:

 1. Ja, éndagsture til hovedstaden tager også næsten livet af mig, Lene, men det kan heldigvis lade sig gøre i en snæver vending. Godt der var lidt sofa tilbage til dig denne eftermiddag :-)

  SvarSlet
 2. ---og næste gang Lene, håber jeg du har tid til et "blogmøde", hvis ikke mange, så bare med en enkelt?

  SvarSlet
 3. Åh hvor jeg stadig husker den dag traileren blev læsset og ungpigevæelset tømt og kursen sat mod København.....Håber hun er glad for flytteriet, men det er hun jo nok ;-)

  SvarSlet
 4. Hvad man dog ikke gør for sine børn ;-)

  Sikke en smuk solopgang og solnedgang over bælterne.

  SvarSlet
 5. Ååååh ja, kære Lene :-) Jeg genkender oplevelsen, og jeg føler med dig. København er langt væk.
  Og så skulle du heldigvis ikke sejle for at komme hjem til din egen seng.
  Hvorfor lige København?...tja, det har jeg også spurgt mig selv om 3 gange, men der er altid en god forklaring, og heldigvis har vores børn det jo godt med valget. Gudskelov valgte de 2 sidste Århus.
  Knus til dig fra Johanne (som holder egen blogferie med indlagt tænkepause)

  SvarSlet
 6. Hold da op, I havde fart på !
  Smukke billeder!

  SvarSlet
 7. Skoenne billeder - du ved jeg har noget med broer. :)
  Mht jeres nye Koebenhavner, saa nyd at I nu har en undskyldning for at tage til den smukke by. :)

  SvarSlet
 8. Ja den tid kan jeg sagtens genkende, vi var på de samme køreture da ældste flyttede til KBH. Det er ikke den bedste by til trailer kørsel, især ikke når det gælder cemtrum ;-)) og ja endagsture derover er næsten ikke til at klare, man bliver godt gammeldags træt.

  SvarSlet
 9. Liselotte, vi havde også planer om strandtur men sofaen trak :-)

  Anne, du kan tro jeg gerne vil til et blogmøde i København :-)

  Pollyannna, hun nyder det, og det er det vigtigste :-)

  Åh Johanne, hvor er det dejligt at høre fra dig, og du kender jo turen med fem børn, og du skal endda sejle. Men jeg glæder mig til en togtur til København og så lidt mere tid :-) Knus til dig også.

  Tak Miri, det gik bare derud af :-)

  Tina, broer er også smukke :-) og jeg glæder mig til at komme til København til jul, det har vi nemlig aftalt, for jeg har længe haft en drøm om at se Tivoli ved juletid :-)

  Tanker og spin, velkommen her :-) og endagsture er for hårde, så næste gang skal vi have flere dage. Og vi elsker vores GPS :-)

  SvarSlet
 10. Sæt god tid af til hjemturen også - I har jo ikke se huset Rosa på Fasanvej endnu... :-)

  SvarSlet
 11. Hun har da været fremme i skoene - job + lejlighed/værelse i løbet af 1 ferie! Godt klaret.
  Jeg håber, I får god tid en anden gang i hovedstaden, for København har mange ting at byde på - også naturmæssigt, både inde i byen og lidt udenfor.

  SvarSlet
 12. Lizelotte, det hus glæder vi os til at se :-)

  Conny, jeg er imponeret over hende, alt det klarede hun mens forældrene føjtede rundt i Østrig :-)og jeg glæder mig til at gå på opdagelse i København.

  SvarSlet
 13. Lene, nu er der måske håb om, at vi kan få lov til at låne dig til hyggeligt møde i ny og næ?

  Jeg håber, din datter bliver glad for København, men det tror jeg bestemt - unge mennesker er som regel glade for det farverige liv.

  SvarSlet
 14. Sikke en forpustet Københavnertur, men smukke billeder.
  Jeg kan ikke skrive en kommentar i inlægget om terrasseliv, men vil lige sige, at det er nogle fantastiske dejlige og sommerlige makrobilleder du har fået taget. :)

  SvarSlet
 15. madame, jeg kan mærke, at hun nyder det livlige liv på Nørrebro :-) og jeg har store forhåbninger om at kunne være med en gang til blogtræf :-)

  Tak Helle, det var sjovt at gå på opdagelse i et lille område :-)

  SvarSlet
 16. Lykken er at have store udflytterbørn :D

  SvarSlet