torsdag, juli 17, 2008

UDSIGTEN 2


Jeg klager ikke over udsigten.Dagen i dag er blevet tilbragt på gården, det er ikke fordi jeg har været særlig arbejdsom, men jeg opdagede, at morellerne var modne, så den lange stige er fundet frem, og lidt har jeg da fået plukket.


Om lidt når landmanden er færdig med at slå græs, henter han den rigtig lange stige, så vi kan komme i toppen af træet. Indtil da har jeg fået besked på ikke at falde ned, for han slår græs ude ved vejen.

6 kommentarer:

 1. Det er dejlige billeder, Lene! Jeg må da ud og plukke kirsebær nu, kan jeg se. De er jo lækre at spise helt friske fra træerne.
  Ha' en god fredag ;-)

  SvarSlet
 2. Uhm - sikke nogle lækre moreller i har ;) Får helt lyst til både moreller og kirsebær nu :P

  SvarSlet
 3. SLURP - det ser laekkert ud. Jeg er saare fristet til at gaa paa rov i nabolaget. Der staar en del lige ud til vejen... :)

  SvarSlet
 4. Sikke lækre kirsebær... her nåede fuglene at komme først!

  SvarSlet
 5. Det er skønt med frugttræer. Dine billeder kaldte minder tilbage fra barndommen, hvor vi besøgte mine forældres gode venner (på en gård). De havde et mirabellehegn nede bag køkkenhaven. Og det var guf at sidde deroppe i træerne alle børnen og bare proppe sig med mirabeller. Men maven fik det vist ikke så godt...

  SvarSlet
 6. Tak for jeres kommentarer, vi har guffet og så har vi lavet en salat med morel og salatblade og flødedressing ( oprindelig er den med jordbær) og det smagte vildt godt :-)

  SvarSlet