onsdag, september 09, 2015

Det går da meget godt

Ha, med sådan en overskrift skal det gå galt, jeg har lige utilsigtet slettet hele indlægget. Forfra igen:

Jeg har nærmest ikke været uden for en dør i dag, jeg har dog handlet ind og LOOPet. Jeg har slappet af, set serier, fundet billeder til det indlæg, jeg skrev i morges, jeg har blogsurfet, jeg har svaret mails, jeg har talt i telefon. Jeg har også fået gjort rent og ryddet op og ud i et køkkenskab og tre bryggersskabe, hold da op så meget skrammel der var der. Meget af det er nu røget i containeren. Jeg har vasket tøj og hængt til tørre og lagt sammen. Jeg har sørget for mad til tre landmænd, som lige om lidt kommer ind til den varme aftensmad. Trods jeg mestendels har bevæget mig frem og tilbage i huset, viser skridttælleren nu 15774, det er da meget godt gået. Jeg burde oprette en etikette, der hedder husmormotion.

P1030751

Det går også godt med mejetærskeren, selv om den tider kører i blankt vand, men høstet bliver der. Der kommer jo mere vand på søndag, så vi skulle gerne være færdig inden søndag. Det er lange dage for alle på gården, og Istvan synes, det er træls, at han ikke må komme med ud på mejetærskeren. Han har dog affundet sig med det, men har nu lagt sig ud på gårdspladsen parat til at hilse landmanden velkommen.

P1030754

Og jeg nåede lige ud på vejen for at nyde synet af solnedgangen. God aften til dig.

P1030759

16 kommentarer:

 1. Det kør' da hos jer. Alle er superaktive... undtagen Istvan! Der er nok varmet op til den store velkomst til landmanden.
  Husmormotion burde opgraderes til en agtet motionsform! Hvorfor bruge løbebånd og crosstrainere, når man kan få så meget fra hånden i eget hjem!
  Hvor er den solnedgang smuk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, det blev med stille logren og hovedet på skrå, så der kunne kløs bag øret :-)
   Jeg var selv forundret over så mange skridt, men det var dejligt, især fordi jeg let kommer til at hyggespise herhjemme :-)

   Slet
 2. Der er noget smukt over mejetærskeren på marken. I kommer da nogen vegne med jeres høsten.

  Sikke aktiv du har været i huset, og sikke en masse skridt det er blevet til. Det er en god idé at have skridttælleren på indendørs.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, det skrider frem med høsten og af og til er det godt at synliggøre sine skridt.

   Slet
 3. Godt gået - om man så må sige :-) Ja, det bliver jo til en del vandren omkring på en ganske almindelig arbejdsdag - ude eller hjemme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, tak :-) Ja normalt på arbejde ligger jeg mellem 6000 - 8000.

   Slet
 4. Af ingenting at være har du da nået en del.
  Hvor er vi dog velsignet med fine solop- og nedgange denne sommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, det var også en god dag inklusiv en smuk solnedgang :-)

   Slet
 5. Vidunderlige stemningsbilleder.
  Der er dage hvor tankerne ofte er, hvad lavede jeg i dag hm. Sådan har jeg det også af og til, måske ofte ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, tak. Jeg bruger bloggen til at synliggøre for mig selv hvad jeg har lavet :-)

   Slet
 6. Hvis dit blog-indlægs-tekst-tab er nok til at holde mejetærskeren kørende, så er det da godt givet ud ;-) Som Anne skriver; husmormotion burde virkelig gøres til en anerkendt motionsform. Stakkels Istvan; det er ikke sjovt at være nedprioriteret. Kan han bedre deltage i kartoffelhøsten?

  SvarSlet
  Svar
  1. fruen i midten, trods vanskeligheder formår landmanden at holde mejetærskeren kørende. Når vi tager kartofler op, styrer landmanden begivenhedernes gang ved indlagringsgrejet, og der kan Istvan jo sagtens være med :-)

   Slet
 7. Hvor skønt, at I kom i gang med at høste. Jeg krydser fingre for, at I når det, der skal nås, inden regnen vender tilbage.
  Du har da også nået en slat, må man sige. Udrydning er bare så dejligt. Har din skridttæller også en funktion som min husbonds, at den kommer med en fanfare, når du har nået et vist antal skridt? Jeg bliver helt forskrækket til tider, for han har skruet op for alting pga. sit høretab ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, vi håber at vi bliver færdig i morgen. Heldigvis kommer der ingen fanfare, men det er godt at kunne se de mange skridt :-)

   Slet
 8. Husmormotion er da en anerkendt motionsform - af os husmødre!
  Når jeg gør rent i hele hytten, har jeg sved på panden og er træt bagefter. Det tæller. Jeg har lige arbejdet i haven i 1½ time. Det tæller også, selv om det kun gav sølle 600 skridt på tælleren.
  De ved godt, at der er omregningstabeller, så du kan regne netop rengøring og havearbejde (og cykling!) om til skridt, ikke? Det er faktisk meget sjovt at se, og så kan man bedre sammenligne, fordi man bruger en fællesnævner.
  http://app.taelskridt.dk/calculator

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, man kan blive godt træt efter sådan en omgang. Og tak for linket, det må jeg kigge på :-)

   Slet