onsdag, september 02, 2015

Hvad går dagen med?

I dag er dagen gået med at få tjekket instrukser, revidere dem, søge viden om den viden, vi har, stadig forholder sig sådan, som det er beskrevet i instrukserne. Jeg blev ikke færdig, på et tidspunkt kan min hjerne ikke rumme flere ord på skærm, så må jeg ud og snakke med kollegerne, det sker typisk ved, at jeg deltager i vores tværfaglige teamkonference om formiddagen og vores monofaglige konference om eftermiddagen. I dag var en rolig dag og en god dag, det er ikke altid, det hænger sammen, men det gjorde det i dag. Der var tid til faglige snakke, blandt andet at viden indimellem vender tilbage til udgangspunktet. En procedure, som skulle gøres på en bestemt måde, da jeg startede for 15½ år siden på afdelingen, blev ændret efter nogle år. Nu har de kloge hoveder så fundet ud af, at vi skal tilbage til den gamle procedure. Sådan kan man blive klogere. Vi blev også klogere på en ny kopi/printermaskine, som nu har Sky print. Jeg havde opgivet at sætte mig ind i det, da mailen tikkede ind for nogle dage siden, men 20 minutter sammen med en pædagogisk tekniker gjorde, at jeg nu også er klar til først at printe ud, når jeg står ved printeren. I stedet for som nu, at man skal skynde sig at hente det udprintede, for ellers er det måske blevet væk i det, alle andre også har udprintet. En medarbejdersamtale nåede jeg også sammen med min souschef, og for hver samtale bliver jeg klogere på vores afsnit, det er godt at få nye øjne på det, som kan synes så logisk for os andre.

I dag starter en ny sæson med sang, rytmisk musik og gospel. Jeg glæder mig til at komme af sted, jeg glæder mig til at høre, hvad vi skal synge til en koncert, vi skal deltage i om ikke så længe. Sang gør mig glad og giver mig energi, det benytter jeg mig af, når trætheden melder sig på vej til eller fra arbejde. Der skrues op for musikken, og så giver sangeren og jeg den gas, mens fartpiloten sørger for, at jeg ikke trykker speederen i bund af bare glæde over god musik. Hvad mon du har fået din dag til at gå med? God aften til dig.

P1030747

16 kommentarer:

 1. Det blev da en god dag med flow og plads til kollegialt samvær.
  Sang er skønt. Jeg synger også lystigt med... når jeg er alene i bilen!
  Rigtig god korsangssæson.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, alene i bilen er man klar til xfactor :-)

   Slet
 2. Jeghar i hvert fald ikke haft så spændende og afvekslende dag som dig, men den har været god alligevel. Jeg hørte bl.a. en debat på P4, som fik mig til at fare i tasterne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg måtte over og læse :-) jeg synes altid der er gang i noget på min afdeling, og så griner vi så godt sammen :.)

   Slet
 3. Du har da haft en både travl og afvekslende dag - men god. Godt du fik styr på det med printeren. Den slags skal bare fungere. Der er ikke noget at sige til, at du glæder dig til sang og musik. Det bliver man så glad af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, mine dage er som regel meget afvekslende. Og det var dejligt at komme i gang igen med koraften :-)

   Slet
 4. Arbejde og kor, - det var også indholdet i min dag. Og vores koncert ligger allerede på søndag, så vi finpudsede bare ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, så må I vist være starte med koraftener før i går, held og lykke med koncerten.

   Slet
 5. Det spørger jeg faktisk tit mig selv om for tiden. Altså hvad dagene egentligt går med? Babypleje selvfølgelig, men det er alligevel fascinerende at jeg kan have så travlt og nå så lidt 😄
  Jeg frygter lidt for de første uger tilbage på arbejde efter barsel. Der er med sikkerhed masser af systemer og arbejdsgange som er ændret på det år jeg har været væk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Laura, jeg husker det, nogle gange kunne man undre sig. Min mor tog orlov et år for at være mere kreativ, men samtidig havde vi så ingen ung pige mere, hvilket betød at min søster på fire år var hjemme hele dage. Så da min far undrede sig over den manglende kreative udfoldelse,dokumenterede min mor på skrift hvor mange gange i løbet af en dag, hun hjalp vores lillesøster med at komme i og af vinterudetøjet osv Min far holdt derefter op med at undre sig :-)

   Slet
 6. Dejligt, at du har et arbejde, hvor du kan veksle mellem skærmarbejde og andre ting. En gang i mellem må man jo rejse sig fra sin stol, men for mit vedkommende er det sommetider kun for at hente mere kaffe ;-) Smukke tidsler, men måske er landmanden af en anden opfattelse?

  SvarSlet
  Svar
  1. fruen i midten, jeg ville have svært ved ren skærmarbejde, så jeg er glad for det afvekslende. Tidslerne står i rabatten, det må de gerne :-)

   Slet
 7. I 25 år, har jeg ikke haft andre at dele printer med, men det har jeg nu, så det sker vi får taget et af hinandens kopier, men da vi sidder i samme rum, er problemet ikke så stort.
  Min dag har også været dejlig afvekslende. Det er den heldigvis næsten altid, og meget ofte også helt utilregnelig. Det passer mig ganske glimrende, i størstedelen af et arbejdsår.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pia, vi er helt enig i det skønne ved afvekslende og utilregnelige arbejdsdage :-)

   Slet
 8. Åh jeg savner at synge i kor!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, det forstår jeg, men du kan jo ikke nå alt :-)

   Slet