lørdag, juli 28, 2012

MØRBANKET!

Jeg er flad, jeg er træt, jeg har svært ved at få tankerne sat i system.

Aftenvagten blev i den grad en udfordring. Vi knoklede løs, vi gjorde det bedste vi kunne, og nattevagten kom en halv time senere i gang end vanligt, fordi vi aftenvagter ikke var færdig med dokumentation af alt det, vi havde gjort.


Og jeg kom aldrig i seng i nat, for da jeg var hjemme ved 1 tiden, så havde jeg brug for at slappe af. Jeg lavede te, spiste chokolade og spillede rumble. Rumblevenner, jeg er nødt til at sige det, I scorede nogle billige point, for aldrig har jeg da været så langsom til at flytte fingeren og finde ord. Og så gik det jo som det går, jeg faldt i søvn, og midt nat vågnede jeg helt radbrækket og trængte til at blive strakt ud -  kære mor i himlen, lagde du mærke til, at jeg ikke skrev strukket ;-) Så jeg smed mig på den nærmeste seng ovenpå sengetæppet med alt mit tøj på og sov til kl 7 i morges.Så kom tankerne, havde jeg mon fået skrevet det, jeg skulle, havde jeg mon fået givet al det medicin jeg skulle, jeg havde tjekket to gange, inden jeg gik hjem, men faktisk stolede jeg ikke på min hjerne mere på det tidspunkt. Så er det godt at vide, at der er gode, dygtige kolleger i både nattevagt og dagvagt, som kan samle de ender, som jeg måtte have ladet hænge løse. Søvnen kom igen, men kl. 9 vågnede jeg ved regnens trommen, og så stod jeg op.Jeg har det, som om jeg har været i kamp, jeg er øm og mørbanket. Egentlig burde jeg gå en tur, men lige nu nyder jeg den friske luft, der strømmer ind af terrassedøren, mens jeg venter på landmandens opkald. Han skal hentes lige om lidt efter at have kørt en traktor til reparation. Jeg håber inderligt, at der er faldet lidt ro over afdelingen i aften, ellers er det godt at vide, at jeg er en del af et erfarent team. Men hold da op som jeg i nat var taknemlig for, at de bekendte, vi havde indbudt til brunch i dag, ikke kunne.

Den skønne luft og duften af overstået regnvejr frisker op, nu vil jeg brygge en kande te mere, læse lidt og mon så ikke et brusebad giver den sidste energi til endnu en aftenvagt. Må din lørdag blive fyldt med skønne stunder.
Billederne er fra torsdagens løbetur og er taget med mobil.

4 kommentarer:

 1. Pyh ha, det lyder travlt.
  Men så er det godt, at man kan nyde de smukke billeder og falde lidt til ro i dem.
  Jeg ønsker dig en rolig vagt i aften.

  SvarSlet
 2. Åh Lene, hvor virker det bekendt... Håber du har haft en roliger vagt i aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Jette, ja du kender det :-) Aftenvagten blev lidt bedre, jeg er ikke så bombet i dag.

   Slet