fredag, juli 06, 2012

TEST


Det regner, hvis ikke du skulle have opdaget det. Første del af eftermiddagen er tilbragt sammen med nogle af de kvinder, som får mig til at smile bred og glad og gerne i hverdagen. En af mine kolleger fyldte 60 år i dag og havde inviteret til havefest med lækker mad. Pavilloner sikrede, at vi sad i tørvejr, og humøret fejlede ikke noget. Jeg tror virkelig, at jeg ville gå helt ned med flaget, hvis jeg pludselig skulle stoppe med at arbejde. De kvinder gør mig så glad, stolt og inspirerer mig, men jeg har lovet mig selv, at jeg skal og må finde andre interesser end mit arbejde. Min kollega på 60 mente for nogle år tilbage, at hun helt sikkert ville stoppe som 60årig, det mener hun ikke mere. Hun er slet ikke klar til at stoppe arbejdslivet, hun er fast aftenvagt og arbejder 112 timer/4 uger. Måske vil hun lidt længere ned i tid, men hvornår arbejdsstoppet bliver, vil hun slet ikke sige noget om mere.

Måske en interesse kunne være at dykke ned i blogger og finde ud af, hvordan jeg gør min side bredere, for billeder i ekstrastor størrelser breder sig ud til sidebaren, i hvert fald på min computer og landmandens iPad. En gang vidste jeg, hvor jeg kunne gøre det, men det har blogger ændret på med deres nye ændringer. Faktum er blot at jeg gider ikke nørde med indstillinger, det er også samme årsag til at fotoprogrammer og alle de fine indstillinger på mine kameraer aldrig bliver udforsket.

For 27 år siden strålede solen fra en skyfri himmel, det var varmt at have en lang hvid kjole på og alt tilbehøret dertil. I dag er det vist kun mig, der husker den dag, og jeg har ikke tænkt mig at sige noget ;-) Nu vil jeg udgive det her og se om billedet stadig ryger ud over sidebaren.

God fredag aften til jer alle.

20 kommentarer:

 1. Harpy anniversary :-) Vi skal også fejre mærkedage de næste par dage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pollyanna, gad vide hvilke mærkesager I skal fejre :-)

   Slet
 2. Og tillykke med bryllupsdagen Lene, kunne du ikke være sød og hilse landmanden og ønske ham tillykke fra mig.. :-D
  Det er nu blevet ret nemt at ændre på bredden i blogger, du skal bare ind i design og trække i nogle streger.. Så vidt jeg husker..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, jeg skal nok hilse, men formentlig har han læst det her ;-) se min kommentar til Charlotte :-)
   Jg må vist kigge lidt nøjere o design, jeg fandt ingen streger, jeg kunne trække i :-)

   Slet
  2. Tusind tak Inge, det var jo så nemt. Og jeg undskylder forrige svars stavning. Gemalens iPad har det med at fryse, når jeg har stavet forkert, og så gider jeg ikke skrive det hele om :-)

   Slet
 3. Tillykke med bryllupsdagen :-)

  SvarSlet
 4. Gode kolleger er guld værd, og tørvejr under pavilloner i regnvejr lyder superhyggeligt :)

  Tillykke med dagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pernille, det var nemlig rigtig hyggeligt :-)

   Slet
 5. Til lykke med bryllupsdagen - mon ikke han opdager det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte, jeg glemte at han læser min blog, så da jeg kom hjem med pizza, var der dækket bord, og jeg blev budt op til bryllupsvals :-)

   Slet
 6. Tillykke med bryllupsdagen. Ikke så ringe med en lille svingom før pizzaen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eva, lidt dans er altid godt :-)

   Slet
 7. Stort tillykke med bryllupsdagen. Dejligt med mærkedage. Hilsen Joan M.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Joan, vi gør ikke så meget ud af dem, men vi fik os et dejlig grin af dansen :-)

   Slet
 8. Stort tillykke med bryllypsdagen, omend forsinket. Dejligt med gode kollegaer der kan motivere og inspirere...God weekend til dig..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Annemarie, kolleger betyder rigtig meget for mig, jeg ville nok ikke trives med at skulle arbejde alene :-)

   Slet
 9. Billedet røg ikke ud over sidebaren og mon ikke jeg skulle komme forbi en dag og si teløk og hjælpe lidt med noget bredsomhed? Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sister, du må hjertens gerne komme, selvom jeg nu ved, hvordan jeg ændrer bredden (og derfor ser billedet rigtig ud :-)

   Slet
  2. OK - så venter jeg :D
   Fortsat skøn sommer og det største kram sendes

   Slet