søndag, juli 01, 2012

SØNDAGMORGENREGN

Lørdagen strøg af sted, der blev liv i huset, da svigerdatteren kom. De to unge mennesker nød at være sammen igen efter 5 dages adskillelse. Og hvor vi i løbet af ugen havde siddet forskellige steder i huset med hver vores gøremål, fandt vi nu sammen i samme hjørne. Vi snakkede, vi læste, i bøger eller på nettet og nogen(sønnen) spillede. Jeg læste uddrag af Ellens indlæg om USA op, det er nogle af de samme steder, de unge mennesker skal se, de har blot 6 uger til det. De har så afsat en del tid til storbyerne, og sønnen fik lidt kriller i maven ved tanken om at skulle finde ud af storbyen med en bil, han er den eneste med kørekort. Det skal de nok klare, de har lånt vores GPS, der er downloadet kort til USA, og svigerdatteren har læst utrolig meget om området, så de er godt forberedt.

Nu er de taget af sted, og regnen er kommet til Nordjylland, jeg vågnede ved 6 tiden, da regnen trommede på taget. Det var dejligt at kunne vende sig om og sove videre. Landmanden mener, regnen er over ved middagstid, det satser vi på. God søndag til jer.

P1030753

4 kommentarer:

 1. NU har jeg luret hos Ellen og se at sønnen skal til USAs vestkyst? Uh det bliver spændende. Jeg vil sige, at en GPS er et must - specielt da i de store byer. I USA var det kun min mand, der kørte(han elsker at køre bil), men som jeg husker vestkystens byer var det LA der var "værst" med hensyn til trafik og at finde rundt. San Francisco og Las Vegas var ikke så store og absolut mere medgørlige. Vores datter og svigersøn gjorde jo USA i vinters blandt andet også i bil og de havde også en fantastisk tur.:-) Må de få en rigtig god oplevelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pollyanna, de skal heldigvis kun køre bilen til lufthavnen i LA, hvorimod bilen skal hentes i San Fransisco, og Las Vegas er selvfølgelig et must :-)

   Slet
 2. Da vågnede jeg også ved regnen. Det var nu hyggeligt :-)

  God søndag til jer - og så må vi altså ses snarest, os to :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liselotte, vi må helt klart ses :-) Og regnvejr er hyggeligt, når man ligger indenfor og nyder feriestemningen :-)

   Slet