onsdag, juli 11, 2012

SJASKHAMRENDE VÅDE

eller langt hjemmefra kunne man også kalde indlægget.

Et andet –læg skulle repareres, vores trådløse samtaleanlæg til motorcykelhjelmene har aldrig fungeret godt, og efter en snak med forskellige prøvede vi at opdatere det før Stockholmturen, det gjorde det så bare endnu værre. Hjelme + anlæg var købt langt nede i vestjylland, så vi kunne enten selv afmontere anlægget og sende det med posten (det var vi så ikke sikker på, at vi kunne), køre i bil derned eller tage motorcyklen. Vi valgte det sidste. Landmanden vækkede mig i morges og mente, at vejrudsigten godt kunne forenes med en motorcykeltur.

P1030857

Det kunne det til syd for Skive, vi spiste indkøbte rundstykker og drak medbragt te ved Flyndersø.

P1030859

Kort efter begyndte bygevejret, vi gad nu ikke tage regntøjet på, for vores motorcykeldragter kan godt tåle en del vand. Nede i Ølgod fik vi afmonteret samtaleanlægget (man er langt hjemmefra, når vejskiltet siger 50 km til Esbjerg) og imens drak vi varm kakao og så på motorcykler. Vi gad stadig ikke tage regndragterne på, DET kom vi til at fortryde, for pludselig mellem Grindsted og Give åbnede himlens sluser sig, så NU kunne det ikke betale sig at tage regntøj på, det var for sent.

P1030860

I Viborg skulle motorcyklen tankes op, og vi fik også tanket på med en sodavand og for mit vedkommende den bedste sandwich, jeg har købt på en dansk tankstation. Statoil reklamerer med, at de nu selv smører sandwich, og der var ovenikøbet initialer og dato på, så jeg kunne se, at den var smurt i dag. Tak NO, det var en perfekt blanding af kylling, pesto og salat i en god grovbolle. Vi valgte at tage regntøjet på for at kunne holde varmen, det hjalp, nu er vi hjemme og har fået den indre varme efter utallige kopper te.

P1030858

12 kommentarer:

 1. Nogle gange er man bare rigtig uheldig at ramme bygerne mens regntøjet stadig er pakket ned, og tørt.. :-)
  Håber I fik lavet jeres samtaleanlæg, du er da nødt til at kunne få kontakt til landmanden, når du vil af og tage billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, det er godt med tørt regntøj, det kan man altid få brug for ;-) Samtaleanlægget er sendt ind til firmaet, så vi må undvære samtalen, men når ikke det regner, tager jeg billeder, mens vi kører :-)

   Slet
 2. Sikke en tur I har været på.
  Jeg forestille mig ikke det er specielt sjovt at køre motorcykel med vådt udstyr. Jeg har kun min cykel, den giver ikke helt så meget vindmodstand, men er jeg på vej hjem - mod varm the og tørt tøj - kan jeg synes det er helt hyggeligt med en ordentlig regnbyge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pernille, det er skønt at kunne tænke på tørt tøj og varm te :-)

   Slet
 3. Uf man kan blive frygtelig våd på sådan en mc-tur, men heldigvis tørrer man igen...;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, det kender du jo alt til :-) Og jeg er glad for at jeg ikke skulle ud og køre i morgen, for mine støvler var noget så gennemblødte ;-)

   Slet
 4. Din sætning "man er langt hjemmefra, når vejskiltet siger 50 km til Esbjerg" beviser, at alt her i verden afhænger af øjnene der ser ;-) Jeg vil jo sige, at så er der ikke langt hjem. Men det må være godt at være hjemme efter den våde fornøjelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pollyanna, ha ha, det er så sandt så sandt, men jeg havde ganske enkelt ikke tænkt Ølgod så langt ned i landet, så jeg blev vældig overrasket, da jeg så skiltet :-)

   Slet
 5. Jeg håber søreme, det vil lykkes jer at få ordnet det samtaleanlæg efter alle jeres genvordigheder.
  Det ligner lidt den byge, vi fik ved 17-tiden - den varede kun 20 minutter, men hold fast, hvor der nåede at komme meget vand ned! Man kunne blive gennemblødt på fem minutter, tror jeg ... kan godt forstå, der skulle en del te til :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det håber jeg også, for vi glemte at se, hvordan de afmonterede anlægget,så vi er nødt til at køre derned igen, når samtaleanlægget kommer retur :-) Te er godt for meget, også kolde tæer og frysende hænder :-)

   Slet
 6. Hmm - måske skulle Landmanden alligevel skifte fra den norske vejrudsigt:-)
  Men regnfuld himmel giver smukke billder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, han tjekkede vist begge og krydsede fingre for at det kun var byger :-)

   Slet