tirsdag, juli 17, 2012

SKULDERNE NED

Jeg inviterede datteren på en halv times massage i Aalborg. Begge har vi tendens til at have skulderne trukket op til ørerne, hvilket tidligere har betydet, at jeg fik ondt efter massage. I dag prøvede jeg at slappe af og trække vejret dybt ned i maven, når massøren ramte de ømme punkter. Vi har begge nemt ved at få blå mærker, så vi er spændt på, om ben og skuldre er plettede i morgen. Vi har det rigtig godt nu, kroppen er træt på en behagelig måde.

Og så var det ovenikøbet dagen, hvor fruen shoppede! Vi havde lidt tid før, så datteren ville kigge på nye ballerinasko. På vej til H&M kom vi forbi Noa Noa, og her så jeg en smuk kjole. Prøv den, mor. Og da jeg ikke gad være den kedelige mor, som aldrig gider prøve, gik vi ind. Der skulle en top til, den fandt vi, og så fandt jeg også en smuk råhvid tunika. Kjolen var desværre for lille, men top og t-shirt i den smukkeste koralfarve blev købt sammen med tunikaen. Datteren nåede også at finde sko, så det blev en god bytur.

Løbeskoene kalder på mig, det er nu 3. uge, jeg går ind i, og nu skal jeg løbe to gange tre minutter. Det går langsomt fremad, og vigtigs af alt, jeg har endnu ikke fået ondt i hælene eller ankler. Jeg krydser fingre for, at de nye sko kan føre mig hele vejen frem til 5 km løb.

Solnedgangen i søndags
Det irriterer mig, at store billeder i bloggers skriveprogram har tendens til at blive uskarpe Det må jeg leve med, indtil jeg får fundet ud af, hvad der går galt.7 kommentarer:

 1. Åh, en omgang massage...., mine ømme skuldre kunne godt trænge. For ikke at tale om mine ømme ben...

  Det lyder som om I har fundet opskriften på hyggelig ferie. Spændende med dit løbeprogram. Hep, hep.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, du må have booket en tid til massage :-) Tak for hepperiet, det luner :-)

   Slet
 2. Jeg kom bare lige forbi.
  Smukt solnedgangsbillede.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Landbohaven, hyggeligt at du kiggede forbi, tak :-) og en god dag til ig

   Slet
  2. Til dig, skulle der stå :-)

   Slet
 3. Dejligt, at det går godt med løbeturene!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, det er rigtig dejligt :-)

   Slet