lørdag, juni 14, 2014

EN DEJLIG DAG

Den startede med energi tæt på det røde felt (ikke mere batteri, tilslut til energioplader øjeblikkelig)

Jeg havde planlagt en lang dag med masser af strikkeglade damer i Gug, jeg havde glædet mig til ren afslapning og masser af latter, jeg havde glædet mig til at se Liselotte og Kenneths nye butik. Men nogen gange holder planer ikke til hverdagens forsøg på at få alt til at gå op i en højere enhed. Det var min weekend hos min far, det havde jeg planlagt til i morgen, men i morgen er eneste dag, hvor landmanden og jeg har tid til at få bugt med nogle hængepartier herhjemme sammen. Så mit besøg måtte blive i dag. Jeg kunne ikke give slip på min drømmelørdag, det kunne jeg mærke, så jeg besluttede at køre ned til min far i formiddags og så tage strikkeeftermiddag bagefter. Men i morges var jeg som sagt så langt nede energimæssigt, at jeg overvejede at droppe strikkedagen. Det gjorde jeg heldigvis ikke!

Trods det normalt ikke er særlig godt at besøge min far om formiddagen, fordi han sover meget der, så havde vi nogle dejlige timer sammen. Efterfølgende var jeg hjemme omkring gården og fik en kop te sammen med landmanden og fik brygget nyt te til min strikkeeftermiddag.

Da jeg kørte fra Garnudsalg, smilede jeg hele vejen hjem, Det havde været så skøn en eftermiddag, tænk at sidde sammen med så dygtige og fantasifulde strikkedamer midt i solen og med lækker kage og Lambrusco, som Kenneth havde sørget for. Jeg fik en rundvisning af Liselotte i de lækre nye lokaler, og jeg under Kenneth og hende al mulig held og lykke med denne skønne butik. Jeg glæder mig til alle de strikkeplaner, de har. For jeg er bedst sammen med andre, det gælder arbejdsmæssig, det gælder når der skal gøres rent og så sandelig også når der skal strikkes.

Den energi, jeg fik ved dette arrangement, rakte til, at landmanden fik serveret gode salater, røræg og røget fasanbryst til aftensmad. Nu vil jeg falde sammen i en sofa og nyde tanken om en dejlig dag. Håber du har haft en skøn dag.

P1090243

22 kommentarer:

 1. Sikke en skøn dag du har haft; du fik både set din far og du fik strikket, det er bare perfekt. Og at energien så rakte helt til landmanden også er da bare ekstra dejligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, det blev en dejlig dag :-)

   Slet
 2. Det lyder som en rigtig dejlig dag. Skønt, at du nåede det hele!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, det er jeg også glad for, der var ingen problemer med at falde i søvn :-)

   Slet
 3. Nej det er ikke nemt at få det hele til at hænge sammen. Godt du kunne omrokere lidt og der også blev tid til at få ladet batterierne op.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pia, jeg varglad for at jeg holdt fast i minplan, for det gav energi :-)

   Slet
 4. Det var godt, du ikke aflyste noget af det, når nu det gav så god energi bagefter :) God fornøjelse i morgen. Jeg har et par ting, jeg skal ha' læst inden mandag, men det kan da heldigvis gøres udendørs.
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mette, tak og god læselyst, vores arbejde i dag er også udendørs, så der skal solcreme på :-)

   Slet
 5. Det lyder som en rigtig dejlig lørdag, hvor du fik energi gennem det du ikke valgte fra. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, lige nøjagtig :-)

   Slet
 6. En vidunderlig lørdag, trods en mindre god start. En fantastisk fordeling, tænkte faktisk det ville være trist at droppe strikkedagen med disse skønne mennesker. Det er jo gerne der energien kommer.
  Dejlig lørdag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, og sådan havde jeg også, og havde jeg valgt dem i den anden rækkefølge, så havde jeg ikke kunnnet slappe af til strikkekomsammen, det var den helt perfekte fordeling :-)

   Slet
 7. Lyder som en dag der startede næsten i minus og endte i plus.. nu håber jeg så bare at dit plus holder til jeres hængepartier i dag...

  SvarSlet
  Svar
  1. Overlevren, jeg har sovet rimeligt i nat, jeg har løbet til morgen og slapper af uden for nu, så det skal nok gå, vi har hele søndagen til det :-)

   Slet
 8. Man skal bare lige finde den rigtige oplader....
  Nogen gange tror man, at det er bedst at aflyse alting og smide sig i sofaen, men der er jo andet, der kan give energi på kontoen..... Det lyder mere end hyggeligt med strikkerier i Gug. Jeg venter på noget uld/bomuld, der skal ankomme, og SÅ skal jeg på visit.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, det kunne være så hyggeligt, hvsi vi kunne mødes til strikkekomsammen i Gug, de har planer om strikkecafe :-) Og du har ret, ofte vælger jeg sofaen fordi jeg tror det giver energi, men det gør det sjældent :-)

   Slet
 9. ... men det kan være SÅ svært at overbevise sig selv om, at man ikke skal smide sig på sofaen. Godt, at du var i stand til det :-)
  Den butik i Gug må jeg altså se engang!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, du må og skal se den butik. Liselotte og Kenneth har så mange skønne planer, så vi må arrangere blogtræf ved bordet i butikken, der er hjerterum og husrum til os alle :-)

   Slet
 10. Nogle gange er det bare sådan, at energien kommer af, at man gør det, man har allermest lyst til. Det lyder som en dejlig dag hele vejen igennem. Røget fasanbryst ... det lyder da usædvanligt lækkert. Er det mon fra din lokale jæger?

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, det røgede fasanbryst kom fra en af landmandens jagtkammerater, det var rigtig lækkert :-)

   Slet
 11. Godt at du valgt at følge din lyst :) - det viser for resten, hvor forskellige vi er - jeg kunne ikke forestille mig ret meget, som er værre, end at sidde 50 strikkende damer i en rundkreds ;) Det betyder ikke, at jeg ikke er vild med at mødes med dig og "dem du ved", men 50 fremmede damer med et strikketøj, kan give mig kuldegysninger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, så mange var der nu ikke, da jeg kom. Jeg kan godt lide at møde nye mennesker og høre om hvad de strikker, men som du siger hver sin lyst :-)

   Slet