søndag, juni 08, 2014

PINSESØNDAGMORGEN MED DRAMA

Den smukkeste pinsemorgenhimmel bød mig god morgen, da jeg klokken fire i morges kørte af sted for at hente datteren, Jeg syntes ikke, jeg havde tid til at forevige himlen, det måtte jeg gøre senere, det fortrød jeg, for da jeg knap halvanden time senere kørte ind på gårdspladsen, var solen højt på himlen. Søvnen bød på drama, for når jeg har været helt vågen (og det var jeg heldigvis, jeg havde jo kørt bil), og efterfølgende falder i søvn igen, er det typisk der, jeg kan huske mine drømme. Jeg var kaldt til trombolyse, men ikke på vanlig sted, og patienten fik ikke trombolyse,men måtte gerne tage med båden hjem (?!) Hvorefter en læge pludselig sagde, vi har overset noget, patienten var stadigvæk i risiko for at få en blodprop. Jeg løb hen ad lange gange, tog elevatoren ned til bådebroen, hvor falck og patient var på vej væk. Jeg nåede dog at få patienten med mig, og på vej op i elevatoren blev han dårlig, jeg trykkede på døren, der åbnede sig og råbte om hjælp, ingen kom. Så jeg måtte give hjertemassage helt alene, først da alle folk var på vej hen til os, gik hjertet i gang, og jeg græd af taknemlighed - og så vågnede jeg! Det var en god nummer to start på pinsemorgenen. Nu har vi nydt søndagsmåltidet med blødkogt æg, rundstykker, spandauer og rugbrød med tynde skiver med jordbær og mørk, mørk pålægsschokolade (70%). Sidstnævnte var en del af min goodiebag til Feminaløbet.
Døren til terrassen står åben, det er overskyet, kølig luft strømmer ind sammen med fuglesang og hynderne er lagt klar til terrassenydning. Rhododendronbuskene er ved at afblomstre, så vil jeg have blomster at se på gennem sommeren, må jeg hellere tage mig sammen og få købt nogle til krukkerne. Det bliver ikke i dag. Datteren sover stadig, men jeg vil nyde de få timer sammen med hende, inden hun skal med flyet hjem igen.


Mens jeg har skrevet, er solen kommet igen, så den skal nydes. God pinsedag til dig.


6 kommentarer:

 1. Heldigvis det kun var en drøm, du havde. Jeg kender godt de drømme, man næsten ikke kan komme ud af, selvom man vågner. Puha.
  Også god Pinsedag op til dig - og god nydning af tiden med datteren.
  Her var pinsemorgen så lun, at jeg ikke behøvede at tage en trøje på, da jeg gik og dækkede udendørs morgenbord til pinsenatvandrerne, der endte hos os ved 9-tiden. Jeg havde forventet dem lidt før, så jeg gik og dækkede bord ved 7.30-tiden, mens bollerne var i ovnen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Conny, det har været varmt i dag og jeg er glad for at jeg fik købt en parasol, for det har været skønnest i skyggen :-)

   Slet
 2. Ja, sikke et morgendrama, du havde gang i der - godt du både reddede patienten og vågnede :-)
  Lige nu er der 25° hvor jeg er, og det bliver varmere i morgen - og endnu varmere i overmorgen ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, skønt at det for en gang skyld gik godt i mine drømme ;-) Jeg har ikke brug for så megen varme, så der må godt skrues lidt ned :-)

   Slet
 3. Sikke en dramatisk drøm med lykkelig udgang.

  Dagen skal nydes i fulde drag i dag, - når jeg lige har arbejdet et par timer. Jeg har allerede strikket, ordnet vasketøj og været på en lille løbetur, så nu gælder det næste skoleuge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, du er virkelig et morgenmennekse, hold da op alt det du har nået. God dag til dig :-)

   Slet