lørdag, juni 07, 2014

I CLOSE MY EYES AND THINK OF YOU

Datteren skal til bryllup med en veninde, et venskab der stammer tilbage fra skoletiden. Det betyder, at vi er så heldige at agere hotel og chauffør for hende i denne weekend. Det er sjovt, som huset får en helt anden stemning, så snart en af børnene er hjemme. I går drak vi te på terrassen, vi spiste inde ved spisebordet i stuen og drak vin til maden (en sjældenhed, hvis vi er alene hjemme) og bagefter slappede vi af i hver sin sofa, mens datteren kreerede tilbehør til festdresset. Ind imellem fatter jeg ikke, at hun er min datter. Hun er så chik, smart og elegant i sin fremtoning. Hun er så kreativ og fantasifuld i sin tankegang. Festdresset består af den smukkeste kimono købt i Barcelona, kjole købt på nettet, sandaler arvet efter mormor og så hjemmelavet hårpynt. Landmanden ville helt sikkert sige, at det kom fra ham, hvis jeg spurgte ham, så det gør jeg ikke ;-)

P1090218

Overskriften genkender du nok som en sang, den skal datteren sammen med en anden skoleveninde synge i kirken i dag. Jeg er slet ikke i tvivl, at det vil være med til at slå den rette stemning an. Mens jeg har vasket op efter aftensmad og morgenmad, har jeg nydt to kvinders snak fra badeværelset, mens de gør sig klar. Jeg har nydt og smilet (endnu en gang) af mand og hund, som sammen kører rundt på truck ude på gårdspladsen.

P1090219

Fridagsstemning, weekendstemning, pinsestemning, alt sammen er ved at slå klange an i min sjæl, når blot jeg lader dem få lov. Må din lørdag fyldes med skønne, harmoniske og spændende klange.

6 kommentarer:

 1. Hun lyder da også til at være god til at anvende både nyt og gammelt ... det lånte og det blå er vist reserveret bruden, ikke? ;-)
  Har I så glæde af datteren resten af pinsen, når brylluppet er overstået?
  I ønskes i hvert fald en rigtig god en af slagsen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, tak i lige måde. Trine rejser hjem i morgen, så vi kan nyde dagen i morgen sammen :-)

   Slet
 2. Hun er virkelig kreativ - helt sikkert flot indslag ved brylluppet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, alle undtagen bruden var uvidende om det musikalske indslag i kirken, så man så en meget rørt brudgom :-)

   Slet
 3. Det lyder som skønne forberedelser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, det var det og jeg håber, at det kunne smitte lidt af på moderen med de kreative ideer :-)

   Slet