mandag, juli 23, 2007

EN KVINDE I EN STALD

Landmanden fik genopfrisket, hvorfor jeg syntes, det ikke var en succes sidste gang. Han er ikke holdt op med at svede endnu. Jeg kan ganske enkelt ikke finde ud af at stå og gå med det drivbræt, så grisene ikke bliver forvirret. I stierne går der nogle, som skal på slagteri og nogle, der ikke er klar endnu.

Hvorfor er det altid de forkerte, der vil ud? To gange måtte jeg løbe ned af gangen for at stoppe grise, så de ikke løb op i lastbilen. Én gang præsterede jeg at sætte drivbrættet på tværs i en lille mellemgang med det resultat at jeg faldt henover brættet og fik hænderne ned i al lortet, SKØNT.

Landmanden mener bare, jeg skal prøve det 15 gange i træk, men jeg foretrækker at blive ved sygeplejefaget.

Og kjole og billeder må I tænke jer til. Ingen kjole faldt i min smag, og billederne blev dårlige.

Godt jeg skal på arbejde i morgen, det kan jeg finde ud af ;-)

15 kommentarer:

  1. åh det var en skam - ville så gerne have set dig i kjole mens du var igang med at fange grise. Nåh men vi kan jo ikke alle være gode til alt - husk at minde landmanden om det - god arbejdslyst når du når dertil :-)

    SvarSlet
  2. *ggg* Hvem der bare var en lille flue på væggen.

    Håber du er blevet ren igen. :-)

    SvarSlet
  3. Du beskriver det altså lidt for godt. Jeg sidder her og fniser. Undskyld:)

    SvarSlet
  4. Jeg ser et skjult kamera på væggen ude i stalden. Dernæst må jeg sige, jeg kan genkende situationen fra da jeg som pige - helt ung måtte med ud i stalden og hjælpe min far i samme situation, total forvirring. Heldigvis,du så har evner andre steder. Puk.

    SvarSlet
  5. Undskyld, jeg kom også til at fnise.
    "En kvinde i en stald", det lyder som titlen på en filmkomedie.

    Endnu en gang god arbejdslyst i morgen :-)

    SvarSlet
  6. Puk har efterladt en kommentar under biblioteket til dig, Lene. God arbejdslyst når du vender tilbage i morgen på sygehuset

    SvarSlet
  7. Ja, jeg ser det også for mig :-)

    God arbejdslyst - håber jobbet behandler dig lidt bedre!

    SvarSlet
  8. Ak ja, det gode gamle ordsprog med "Skomar' bli' ved din læst" holder vist stadig. Dejligt, at du skal lave noget du er god til imorgen, selvom det betyder at ferien er forbi.

    SvarSlet
  9. Stakkles dig, sikke en oplevelse, du har nok ikke duftet af roser bagefter...

    SvarSlet
  10. Der er ikke meget landmands-lene over dig .... du gør dig vist bedre bag på MC'en, Lene :-)

    SvarSlet
  11. Argh hvor ulækkert. Men du har jo nok prøvet at lugte før. Dengang vi havde grise, for adskillige år siden, havde vi ikke automatisk udmugning, det var mit job at muge ud, ih altså, det skete jeg gled på de fugtige brædder, når trillebøren skulle tømmes. Jo jeg lider med dig, men historien bragte smilet frem, så du har bidraget dejligt til min underholdning i dag.

    SvarSlet
  12. Ja smilet kommer også frem her:-)

    God arbejdslyst til dig, altså med dit rigtige job;-)

    SvarSlet
  13. Tak for alle kommentarerne, jeg er blevet ren og godt der findes duftevand ;-), Så Madame, nu dufter jeg godt ;-) og velkommen her.
    Ja Liselotte nu må MC vejret gerne indfinde sig, hver gang det har været tørvejr har landmanden skullet køre i marken, så jeg er ved at få abstinenser :-)
    Humor gør livet lettere, og nu er den historie blevet en, der også får mig til at trække på smilebåndet.

    SvarSlet
  14. LOL Lene, du skulle have taget en kjole paa, helst saadan en gammeldags spinlonkjole, som kunne propellere grisene tilbage paa stien i stedet for at smutte ud mellem benene...

    SvarSlet
  15. Tina, drivbrættet skulle være erstatning for spinlonkjolen ;-)

    SvarSlet