mandag, juli 16, 2007

ÅH MOR GI MIG EN KO – ELLER TO

Jeg kunne godt mætte et par kreaturer med græs fra min plæne i dag. Det var i dag, at landmanden skulle holde sin tale om en smart stor havetraktor med græsopsamler, men det har han ikke tid til, så vi fortsætter ufortrødent med hver vores dont.


Myrerne var ikke helt tilfredse med mig i dag, men hvem kunne også vide, at de havde valgt at lægge næste generation under en ukrudttops rødder, nå men et par timer senere havde de fået flyttet de små i sikkerhed.




De små sommerfugle flyver rundt omkring havetraktoren, jeg forstyrrer dem vist lidt, men det må de finde sig i. Jeg nyder deres skønhed.


Høj solskin er der nu ikke, men varmt er det, og det betyder klæger i massevis, så jeg er godt forstukket. Men de kan ikke skræmme mig væk i dag, jeg er hærdet, så havetraktoren og jeg kører videre, vi skal nok blive færdige i dag, også uden en ko.

7 kommentarer:

  1. Dejlige billeder.

    Jeg kan godt se at det ville have været fint med en ko til alt det græs, - og sikke et flot billede du kunne have taget:-)

    SvarSlet
  2. Lige nøjagtig Judith :-) Sådan en rød malkeko, den ville pynte på min græsplæne.

    SvarSlet
  3. Hvad med en Ged? Geder er da lidt mere hyggelige at have gående på sin plæne, end køer. Bare husk på, at de spiser også blomsterhoveder.
    Fortsat god arbejdslyst :-)

    SvarSlet
  4. Johanne, det var da en god ide, jeg tror jeg vil til at ha mig et lille dyrehold :-), men nu er jeg færdig og skridtmæssig har jeg gået 18.000, så det var billig motion

    SvarSlet
  5. Sikke nogle flotte roser I har.
    Der har vist været gang i klipperen i løbet af dagen, høns og kaniner ville også være et alternativ til de bunker græs,haha. Igår var det mig, som traskede af og nød duften af nyslået græs mens jeg fik dagens motion.
    Jeg troede ellers min blogkonto kom frem når jeg skrev. Endnu står der ikke så meget, er nybegynder, hvilket det bærer præg af, men der blir bygget på efterhånden som jeg fatter det. Adr er http://puk-naturensgang.blogspot.com hvis du skulle få lyst til at se den smule,jeg indtil videre har lagt ind. Gætter på du blir skuffet, da din er meget mere udvidet.

    SvarSlet
  6. Puk - vi udvikler os jo alle, så det bliver spændende at følge din blog :-)

    SvarSlet
  7. PS PUK - Tjek under indstillinger - grundlæggende om du har sagt ja til at din blog må vises offentlig, for det var der jeg ændrede, så folk kunne se min blog :-)

    SvarSlet