mandag, juli 16, 2007

GOD SOLFYLDT MORGEN

Det kan godt synes som dårlig planlægning, når jeg har valgt kontordag denne dag, hvor varmen fra solen skal lune os og give kartoflerne god modstandskraft, men hvis jeg er hurtig, så kan lugning af ukrudt og græsslåning jo blive en solrig oplevelse.

En lille tur rundt i haven afslører, at mange af planterne bærer præg af de mange regnskyl, men roserne kommer stærkt igen. Den her sort var på gården, da vi købte den. De blev flyttet for nogle år siden, men trives stadig godt.


Et af vore nye frugttræer bærer allerede fire små dejlige æbler.



De forskellige nye benved planter trives også godt, og ukrudtet! Ja så er det at jeg husker min mors ord om, at man bliver pænest solbrændt, når man arbejder i haven, så mens landmanden kører i marken, tager jeg lige en gang solskin i haven.

5 kommentarer:

  1. Så er det altså derfor jeg aaaltid er brunest på ryggen;)

    Jeg synes fjernelse af ukrudt er dødens pølse men har fundet ud af at det slet ikke er slemt når bare solen skinner. Det er lige som at mange ting går meget nemmere i lys og varme:)

    Ha en fortsat god dag.

    SvarSlet
  2. Rigtig god fornøjelse med det hele, Lene. Havearbejde er nu okay, når solen skinner ;-)

    SvarSlet
  3. Al ting føles meget nemmere, når der er lyst og varmt, det har du fudlstændig ret i, Pia

    Tak Liselotte, når først jeg kommer i gang, ved jeg at jeg nyder det :-)

    SvarSlet
  4. Ja jeg ville jo faa paa puklen for at taelle aeblerne paa traeerne, men host host det er da en rimelig hoest! (",)

    SvarSlet
  5. Tina jeg har to æbletræer, som jeg ikke tæller æbler på :-) men det her er lige plantet, så jeg troede slet ikke det ville give æbler i år.

    SvarSlet