onsdag, juli 11, 2007

FERIE ALENE

er ikke så sjovt som ferie sammen, men forhåbentlig kan landmanden snart holde lidt fri.

Jeg står tidligt op, smører madpakke, laver te, siger god arbejdslyst til først datteren, så landmanden og så til datterens kæreste. Inden halvotte er jeg alene, og så læses der, te bliver drukket og så ender jeg med at sove et par timer, før dagen for alvor går i gang.

Vejret viser sig ikke fra sin bedste side, hverken for landmænd eller feriefolket, men i dag har der været solskin på sommerhusets terrasse, og over middag kom det også herud til landbruget.




Vandreturene går jeg uanset vejret, men jeg foretrækker tørvejr ;-) I går blev jeg dog fanget inde midt i Blokhus Klitplantage af en byge, så er det godt at have en paraply med. Skovlegepladsen var der ingen, der brugte, gad vide hvor mange, der egentlig ved, at den er der. Jeg har endnu aldrig set nogen børn der.




Ha det godt om du skal på arbejde eller holder ferie.

6 kommentarer:

  1. God dag til dig. Ferie er dejligt, men det havde været lidt sjovere med lidt bedre vejr. Jeg har slet ikke haft glæde af mit lille låne hus endnu.

    SvarSlet
  2. Jeg har stadig denne uge tilbage, plus uge 32, som jeg holder med yngste, men derimellem skal der knokles en vis legemsdel ud af bukserne, sålænge ungerne er på ferie hos deres fædre.

    Det bliver så lange seje træk, så uge 32 med garanti vil være overordentligt velkommen til den tid!

    De par fridage jeg har imellem vagterne, vil jeg stornyde helt alene. Jeg elsker jo at være mig selv og følge min egen rytme uden andres behov som indblanding, så det bliver mig en stor fornøjelse. Sådan er vi så forskellige :o)

    Rigtig god dag til dig også, Lene. Du forstår at få noget ud af dine fridage, trods "ensomheden" kan jeg se. Det er et stort plus :o)

    SvarSlet
  3. Det lader til, du virkelig nyder ferien med dine perioder i ensomhed med bøger, det er dig vel undt, en pragtfuld natur omkring jeres midlertidige hule...

    SvarSlet
  4. Troede ikke landmænd holdt ferie ;o
    Dejlige billeder på din blog.

    SvarSlet
  5. Du må have en fortsat god ferie, og så håber jeg at det gode vejr snart vil komme:-)
    Dejlige billeder du har taget.

    SvarSlet
  6. Æv Sifka, håber du har lidt mere ferie, så du kan nå at bo lidt i huset.

    Anita, sådan en sommer som i år er det nok en fordel at have lidt gemt henne i august, der kommer sommeren garanteret :-) God arbejdslyst

    Velkommen Puk, og jeg nyder min lille hule, og naturen :-)

    Sister Bonde - landmænd holder heller ikke ferie, men et par fridage engang imellem gør ikke noget ;-) og velkommen her hos mig :-)

    Tak Judith, ja for landbrug rundt omkring må vejret godt slå om, og vi feriefolk kan jo så nyde godt af det også :_)

    SvarSlet