onsdag, juli 04, 2007

SOMMERSTRIK, HOVEDPINE OG EN VEJRRAPPORT



Hovedpine kan komme lige pludselig, stod der på en reklame inde på apoteket. Jeg klukgrinede lidt i det skjulte.


Gaven til mig selv i dag var at køre til Saltum og indløse mit gavekort hos Bindestuen.


Jeg havde lyst til lidt sommerligt, og indehaveren var sød og hjælpsom, men jeg kunne ikke finde ud af det. Hanne Falkenberg var for stort og for dyrt et projekt. Designclub så spændende ud, men butikken havde strikket en model, og bare ved at røre ved trøjen fik jeg kløefornemmelse. Mandarin og Garnstudios opskrifter blev gennembladret, men som sædvanlig, når jeg prøver at shoppe, kan jeg ikke beslutte mig, og hovedpinen indfinder sig. Så vi blev enige om, at jeg kiggede ind en anden dag, ØV


En sød søn tilbød hovedbundsmassage, det hjalp og så masser af vand indenbords sammen med godt brød med ost, så er jeg klar igen til at trodse vandmasserne. Jo de er også her, det kan jeg jo lige så godt indrømme.


Jeg bor derude i det fjerne, nu satser jeg på en solrig indian summer.

4 kommentarer:

  1. Bare lige kort - Design.clubs modeller er strikket i et garn der hedder DUO og det bliver dejligt blødt i vask - synes jeg.... :-))

    SvarSlet
  2. Du kan roligt snuppe en af DesignClubs modeller, Lene, som Jane skriver, så bliver garnet dejligt blødt ved vask.
    De laver også en blødere garn, der lige er lidt dyrere, men meget lækker.

    Jeg vil gi' dig ret i at Falkenberg er lidt pebret, men de kits jeg har købt af hendes, det er noget af det strik, jeg har haft aller størst fornøjelse af, både under og efter strikning.
    Så pengene er givet godt ud, synes jeg.

    Det kan være, at vi skal mødes i Bindestuen en dag, Lene, vi kunne snildt fylde en lille bil her fra midtjylland og så komme op og hjælpe dig med at vælge :-)

    SvarSlet
  3. Åh, det kender jeg godt. Ubeslutsomheden, der overmander én og man må ta' hjem med uforrettet sag. Omvendt er der også de gange, hvor den bare sidder lige i skabet med det samme:)

    God aften - øh - selvom det er nat snart :)

    SvarSlet
  4. Tak Jane og Anne, jeg tror jeg vil genoverveje de to designere , og sådan en bilfuld midtjyder kunne jeg godt tænke mig at shoppe med ;-)

    Også en god nat til dig Sifka, jeg sidder og venter på min chauffør ;-)

    SvarSlet