onsdag, juli 25, 2007

NÅR VI BLIVER GAMLE

så håber jeg ikke, at de sidste 2½ uges vaner bliver rutine, for så skal vi da op i oversize møbler og tøj.

Hver gang de unge mennesker ikke er hjemme til aftensmad er vi endt med fast food til aftensmaden. Jeg har ganske enkelt mistet lysten til at lave mad, når vi kun er os to.

Forhåbentlig kan arbejdslivets vante rytmer og rutiner få mig ind i gængen igen, for pizza, grillkyllinger med pommes frites og kinaruller er vist ikke det, man kalder sund mad :-)

12 kommentarer:

 1. Fortvivl ej, efter max. en ugen er I så trætte af junk, at madlavningen går igang igen.

  Jeg har prøvet en komfurløs periode med skift mellem pizza og kinamad.

  Rædselsfuldt!

  SvarSlet
 2. Dette tar jeg til meg. I august er min mann og jeg plutselig alene i huset. Ungene forlater redet, og vi har snakket litt om hvordan livet blir da - blant annet med matlaging. Det er liksom litt mer formål med å lage mat til fire enn til to.

  SvarSlet
 3. jamen Lene hvad er der sket med listerne og madplanerne holder de også ferie eller skal du bare lige igang igen - hovedsagen er at har det hyggeligt imens ;-)

  SvarSlet
 4. Lene, det kender jeg bare saa godt. For en 6-7 aar siden havde vi en barnfri sommer, hvor boernene besoegte deres mor i 6 uger. Jeg tror vi lavede ordentlig mad to gange. Joesses, hvor var vi bare teenagere! Der sker ikke noget ved at leve saadan en gang i mellem, men som du siger, saa er det ikke saa godt for sidebenene!

  SvarSlet
 5. Bare rolig, I bliver så trætte af den junk-mad. Mens vi har bygget tag her i sommer har den stået på skiftevis Dr.Oetker pizza eller pølser med pommes frites. Skrækkeligt. Så efter 1½ uge slæbte jeg mig ud i køkkenhaven efter alt det grønne jeg kunne slæbe ind. Det var guf.

  SvarSlet
 6. fru koch, listerne er kun når jeg virkelig skal ha lavet noget, og madplan, jamen jeg er håbløs hvad det angår :-)

  Men indlægget er jo netop også som flere af jer skriver reaktionen på at kroppen siger stop nu, så vi tog en lang gåtur i aftes, og så må vi beholde vore børn hjemme til vi har lært at lave sund og sjov mad hver dag ;-)
  Tak for jeres gode kommetarer, og Hege jeg tror det er godt du laver madplan :-)

  SvarSlet
 7. Jeg tilslutter mig sifka og mette h, jeg er helt sikker på at i bliver hurtige trætte af junk-mad. For en periode er det ok, men jeg er nu ret sikker på at du nok kommer igang med at lave "rigtig mad" igen:-)

  SvarSlet
 8. Hold op hvor jeg kender det, jeg kan simpelthen ikke mande mig op til at fremstille aftensmad når purken ikke er hjemme, ej heller selv om jeg virkelig savner den sunde mad efter få dage.

  SvarSlet
 9. Jeg ville ønske, jeg bare havde een at lave mad til, men der kan man se, det er nok, hvad man er vant til! Det er ihvertfald svært at finde motivationen, når man er alene ...Selvom jeg elsker at lave mad.

  SvarSlet
 10. Deborah, ja sådan bliver tingene tit anderledes set fra et andet syn, for jeg kan godt huske, da jeg boede alene, hvor skønt det var at lave mad til to.

  Pia - sådan er det :-)

  Judith - godt at de unge mennesker endnu har valgt at bo hjemme :-)

  SvarSlet
 11. Jeg har børn så små, at de ikke tit er væk fra hjemmet gennem længere tid - så det er lige før jeg efter læsning af alle disse indlæg, glæder mig til at de bliver lidt større og tager væk hjemmefra, så vi halvgamle kan få lov til med god samvittighed at spise noget junk food. Fnis!

  SvarSlet
 12. Nemlig Nina :-) og velkommen her

  SvarSlet