onsdag, december 09, 2009

AFSLUTNING

Dagen i dag har været dejlig, først en formiddag med hygge omkring et bord, og en lille hund, som mente det bedste var at ligge tæt op af mig, det nød vi begge.

IMGP0237

Min Amaryllis stræber opad, jeg overdrev måske lige lidt over for Kenneth og Liselotte, men den er da oppe i øverste vindues højde. Jeg håber, den snart springer ud, ikke fra vindueskarmen men i blomst.

Dagen sluttede på bedste vis, i dag gav mit gospelkor koncert, og jeg var med. De sidste to onsdage har jeg måttet melde afbud, så jeg nød at få lov til at synge. Landmanden var en af tilhørerne, og han har øre for musik, men jeg kan desværre ikke overtale ham til at synge i kor.

Ekstranummeret var en stille gospelballade, den er oven i købet dansk skrevet, men jeg kan desværre ikke finde den på nettet, så jeg kunne dele musikken med jer.

IMGP0233

Ordene holder jeg meget af, så lad dem være afslutning i dag:

Lord I come before you
Hear me now I pray
In your presence I find comfort,
you're my hiding place
Lord hold me now I pray
I need you please let me stay
Only you can heal my broken heart
never let me go

8 kommentarer:

 1. Det var en flott tekst.
  Ønsker deg noen gode dager på jobb nå Klem fra meg :)

  SvarSlet
 2. Hvor godt og dejligt med sådan et onsdagsbesøg :)
  Gospell lyder skønt og livsbekræftende, heldigt at du nåede med igår.

  SvarSlet
 3. Meget flot "de 4 verdenshjørner" du har - men jeg gætter på at du vander den, siden den er blevet så lang? Det skal man nemlig ikke, den har kraft nok i løget til at suge næring derfra, og vandet gør bare at de bliver så lange, med fare for at den vælter når de flotte blomster folder sig ud.

  SvarSlet
 4. Det er en virkelig dejlig tekst, og smuk melodi.

  Jeg kunne forestille mig at det er denne her: http://www.youtube.com/watch?v=RKiO1hYHjEo (Fra filmen O, Happy Day, af Hella Joof)

  SvarSlet
 5. Åh, dejligt, at du var med i koret! Vi skal synge julen ind på søndag kl. 16 med gospelkoret og kirkens 3 øvrige kor. Glæder mig. Jeg tror lige, jeg lægger et billede på bloggen af min amaryllis:-) - altså den, der blomstrer. For jeg har også sådan en som din, der har fået vand og nu står i kælderen.

  SvarSlet
 6. Sikken en smuk tekst.
  Har du det bedre nu ovenpå al den stress med ombygning, maling, oprydning og rengøring?
  Det er dejligt at blive inviteret på hygge omkring et køkkenbord og få vendt verdenssituationen, det giver som regel altid lidt ekstra energi ☺
  En god aften til jer.

  SvarSlet
 7. Den vil da frem og op i verden den blomst.
  Det er en meget smuk tekst.
  God torsdag aften :-)

  SvarSlet
 8. Tak Astrid, klem retur til dig :-)

  Helle, det var så godt og gospel bliver jeg altid i godt humør af :-)

  Lise, jeg anede det ikke! Tak :-)Ikke mere vand til den blomst :-)

  Tak Karin, lige nøjagtig, jeg glemte at søge på sangtitlen ;-)
  Og den er så smuk.

  Charlotte, det var så godt og hvor er din blomst smuk. Mon jeg skal opgive min blomst? Den får en chance, jeg har da givet dem vand de andre år ;-)

  Anette, det hjalp at skrive historien om, og at min dejlige datter sagde, så klarer vi det sammen. Jeg tror sommetider man som mor skruer sine voksne børns forventninger højere op end de egentlige selv tænker :-)

  Tak Ravheks :-) Nu håber jeg den vil mere end blot vokse ;-)

  SvarSlet