fredag, september 30, 2016

Den stavekontrol!

Så sad jeg der og skulle stave til et navn på en, der havde kommenteret på Instagram, og som jeg ville svare.
Rosendal blev til rosenkål og  Soeltoft blev til smelteost. Mon svaret havde fundet modtageren? :-)

Jeg har tre fridage!!!! Og jeg skal ikke lave en dyt sygeplejerelateret!!! Det har jeg aftalt med mig selv; min leder og min gode kollega har kigget mig dybt i øjnene og gentaget det langsomt og tydeligt. Og når jeg møder tirsdag, har jeg en dag, hvor der ikke er skrevet nogle aftaler ind. Min leder har foreslået, at jeg arbejder hjemmefra eller blokerer kalenderen for nye aftaler. Det sidste styrer jeg til en vis grad selv, og hjemmearbejdsdag har jeg ikke lyst til, jeg vil hellere have tid til at være sparringspartner med mine kolleger i plejen.
Til gengæld skal jeg bruge weekenden på at rydde op, for mit ene høreapparat er væk, og det siger måske noget om min træthed, at jeg rent faktisk ikke kan huske, om jeg tog to høreapparater ud af ørerne tirsdag aften. Fakta er, at der kun lå et på badeværelsesbordet onsdag morgen, så nu skal soveværelse og bil undersøges. Sofaen i stuen skal tjekkes en gang til og det samme gælder badeværelsets kurve. Men først vil jeg nyde fredag aften, håber du også får tid til at nyde din.

At det netop begynder at stå ned i stænger, da billedet tages, ses ikke.


13 kommentarer:

 1. Hvis I har mus, så er de lidt glade for øredimsen til høreapparatet. Jeg har før fundet mit ene høreapparat under sengen, med tydelige musespor rundt om !!!
  Nyd dine fridage, det lyder som om de er tiltrængte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Sigrid, fridagene har jeg brug for i denne omgang, og endnu er jeg ikke kommet i gang med søgen. Mit apparat er så lille, at det kunne musene da godt få trukket ind i musehullet :-)

   Slet
 2. Åh altså, de der små (og store) ting, der bliver væk! Jeg har glemt mine helt nyindkøbte høretelefoner på arbejdet. Håber det lykkes dig at finde dem hurtigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, jeg har nok opgivet på forhånd, så jeg må vist i gang med at bestille nyt apparat. håber du finder dine høretelefoner.

   Slet
 3. Alene det, at nogen synes det er nødvendigt at tage dig i ed på, at du tager dine fridage alvorligt, er tegn på, at du trænger :-)
  Nyd dem ... og glem alt om irriterende stavekontroller ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ellen, og stavekontrollen slog lige til igen i en sms :-)
   Når de tog mig alvorligt, var det fordi jeg tog mig selv alvorligt og fortalte dem, at nu slog jeg al sygeplejen ud af hovedet, udsatte alt der kunne udsættes og holdt fri. De kan nemlig ikke se det på mig, når jeg er trængt. Det kan jeg heldigvis godt selv, og jeg er også god til at handle på det.

   Slet
  2. Det er jeg glad for at læse :-)

   Slet
 4. Rigtig god weekend med plads til ingenting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Eva og god weekend til dig også :-)

   Slet
 5. God weekend. Og tak fordi du passer godt på dig selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og god weekend til dig, Liv og tak :-)

   Slet
 6. Hanne, om de ubetalte opgaver hjemme kan? Nej jeg gør kun det jeg skal og kan man tale om ubetalte opgaver, når det vi gør, landmanden og jeg i fællesskab, er at få avlen i hus (han tager op, jeg sørger for forplejning) og dermed en årsindtægt i hus?

  SvarSlet