fredag, juni 08, 2018

En skøn aften

To var midt i 30 erne, resten var under 30. En havde sin skønne baby med på 6 måneder. Fire var nyuddannet inden for det sidste år, alle otte er mine kolleger. Og jeg smiler i dag ved tanken om den hyggelige aften, vi havde sammen i går.

Modsat sidste år hvor det regnede og det var koldt, så skinnede solen, det var varmt, men heldigvis blæste det også. Vi havde alle i år valgt at gå 5 km, og turen startede som altid ved Alt For Damernes løb/walk i Lindholm strandpark. En grøn oase på Nørresundby-siden, solsiden, som i den grad levede op til sit navn i går aftes.

Lindholm og i det fjerne skimtes teltene ved pladsen og broen

Som sidste år gik vi over kulturbroen, som går langs togbroen over Limfjorden. Ih hvor det gungrer, sagde musen, da den og elefanten gik over broen. Broen gungrede og vibrerede også vældigt med så mange kvinder på vej. De modgående og modcyklende mennesker havde svært ved at komme frem.


Modsat sidste år gik vi til højre og kom dermed forbi skønne områder af Aalborg havnefront, som sjældent ser, lystbådehavnen, Street Food, Fjordbyen og Vestre fjordpark. Sidstnævnte er et fantastisk område, og der var masser af mennesker i vandet, mennesker der spillede volleyball eller brugte træningsredskaberne eller grillede eller bare hyggede sig og så den store flok af vandrende kvinder. Så gik turen tilbage over broen til Lindholm, hvor vi fandt en skyggefuld plads og nød vores mad.

Det var så hyggeligt, at jeg nærmest ingen billeder fik taget, det er gode tegn. De billeder, de andre fik taget, viste en flok glade sygeplejersker, som hyggede sig. Det må være blevet en tradition.
6 kommentarer:

 1. Skønt med godt vejr til motionstraditionen. Herovre havde de også dejligt vejr. Jeg stod over i år (igen), fordi jeg ikke rigtig er i træning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, du skal da gå, det er du jo ikke i dårlig form til :-)

   Slet
 2. Dejlig måde at være sammen på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Randi, en skøn måde :-)

   Slet
 3. Og traditioner med kolleger er dejligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det er de nemlig :-)

   Slet