torsdag, juni 07, 2018

Sommerdage

Nydelse af at kunne lade døre og vinduer stå åben (og så huske at have hundelågen lukket, så Dexter ikke går på opdagelse i hele huset)


Nydelse af de tidlige morgentimer med sol og fuglesang. Jeg gør klar til rengøring herhjemme og en arbejdsdag, som i dag først starter klokken 8.Aftennydelse er nu væk, for med varme og sol har vi knotter i tusindvis efter klokken 18, så ikke noget med at sidde ude mere og nyde de lange aftener. Nu vi er ved insekterne, så er klægerne a la hestebremserne også i fuld svingom dagen, så jeg er godt forbidt. Der er en årsag til, at vi de sidste 14 år har nydt at have et sommerhus i sommerferierne. Der kan man sidde ude, så længe man vil, uden at blive bidt.I går aftes gik det op for mig, at jeg jo skal ud og gå i dag sammen med nogle af mine kolleger. Vi var en lille flok som løb/gik til Alt for Damernes løb/walk sidste år. Vi gentager successen, jeg havde bare lige glemt det, men nu er løbetøjet og startnummer pakket. Landmand og hunde må selv sørge for deres aftensmad, mon ikke også det går.
Ha en dejlig sommerdag.


8 kommentarer:

 1. Hvor er der fint at se de to firbenede hygge sig i hinandens selskab :-) Æv med knotter og hestebremser. Det er da virkelig træls :-( Jeg plejer at hæve ret meget, hvis jeg bliver bidt af hestebremser, så dem har jeg virkelig respekt for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten de hygger sig ☺️ ja det er træls men ikke noget at gøre ved. Vi må nyde alligevel 😊

   Slet
 2. Og jeg, som troede knotter mest fandtes i Sverige og Norge. Det er godt nok træls at blive overfaldet af dem, når man gerne vil nyde det dejlige sommeraftenvejr.
  Jeg håber, løbet/gåturen gik godt, og at I hyggede jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, alle jægere kender knotter
   Sidder lige nu og nyder skyggen,før det går løs ☺️

   Slet
 3. Det er netop i juni, vi også er mest plaget af knot - eller mitter, som de hedder på dansk. De er værre end myg, synes jeg. Vi kan slet ikke opholde os udenfor på terrassen i Sverige, når de er på blodjagt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, alle danske jægere, jeg kender, kalder dem knotter 😊 jeg synes det plejer at være senere at vi har knotter på gården. Vi er som regel i sommerhus på det tidspunkt.

   Slet
 4. Uh, de knotter. Vi holdt i mange år ferie i Sverige, men blev trætte af, at vi aldrig kunne være ude efter kl 17. Det krævede til sidst alt for meget rødvin..., - så ferierne blev flyttet til Mols.
  Godt du kom i tanke om jeres gåtur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, og det er det, jeg nyder allermest ved sommerhuset, jeg havde bare glemt det efter 14 år :-) Nemlig at kunne være ude, også om aftenen, når det er varmt.
   Vi havde sådan en skøn gåtur .

   Slet