fredag, juli 13, 2018

Småt og stort

Den bedste motion er den, der bliver gjort. Det samme må vel siges om det at tage billeder. Jeg bruger nærmest ikke mit lille kamera mere, fordi jeg aldrig får det med. Min mobil har jeg altid med mig, også på gåturene.


 Jeg savner dog zoomfunktionen, der synes jeg nemlig ikke, at mobilen gør det lige så godt.
 

 For nogle dage siden tog jeg mig sammen, kørte op til sommerhuset, vandede blomster og gik så en lang tur. Jeg elsker det. Det føles, som om min hjerterytme finder naturens rytme og den melodi gør godt for krop og sjæl.Håber du får fundet din rytme, som gør dig godt.

8 kommentarer:

 1. En stille natur uden nogen form for trafik- eller børnestøj, og jeg er totalt afslappet. Hvis jeg kun kan høre insekters summen og fuglesang, er jeg nærmest i paradis, så jeg forstår dig godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det er så godt at slappe af i naturens stilhed :-)

   Slet
 2. Fra i eftermiddag skulle jeg gerne finde ferierytmen frem. Flotte billeder oppe fra sommerhusområdet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, rigtig god ferie :-)

   Slet
 3. Jeg savner også at få taget "rigtige" billeder. Men det er desværre mest telefonen, der holder for.
  Jeg glæder mig over dage, hvor det er lidt køligere, for så er det bedre at bevæge sig udendørs. Ellers er det bedst at sidde i skyggen p.t.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, sådan er det nok, når det er mobilen, vi altid har på os. Jeg har nydt en uge med køligere temperaturer i Harzen, det passer bedst til mig ;-)

   Slet
 4. Der kan komme mange dejlige øjebliksbilleder via mobilen, de kan deles fluks eller gemmes til et øjeblik hvor det der lige er tid til at reflektere. Mobilen er jo ved hånden 24/7 for dem der benytter den som vækkeur, og bare som os der har oplevet at misse et vigtigt opkald på et vigtigt tidspunkt.
  Jeg elsker denne sommer, den gør så meget godt for mig, især de dage hvor der er svag vind. Så finder jeg roen. I går fandt jeg en anden ro, var med yngste og børnebørnene ved stranden, havde mit "gamle" kamera med, dog kun standardlinsen, og sidde der bag kameraet og bare observere, det var en fornøjelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Karin, den er netop lige der, hvor tingene opleves.
   Hvor er det godt for dig med denne sommer og I forstår at nyde det sammen.

   Slet