søndag, juli 01, 2018

I dag • kunne min mor være blevet 84 år, hun døde tre måneder før sin 74 års fødselsdag. Jeg tænker ofte på hvor mange ting vi kunne have drøftet i dag og have haft fælles interesse for. Jeg var et andet sted i mit liv dengang. Børn der var på vej ud i verdenen. Endnu havde jeg ikke fået trangen til videreuddannelse og nye udfordringer på jobbet. 
 • er det 63 år siden, at mine forældre blev gift. Historien om hvorfor det blev netop den dag og hvordan min far alligevel blev snydt, kan jeg stadig smile over. Min far ville ikke, at min bedstefar(morfar) skulle involveres og skrive under på, at min mor måtte gifte sig. Dengang var man først myndig som 21 årig. Samtidig ville han også gerne giftes hurtigst muligt, så de kunne flytte sammen. Min far havde bare glemt, at formaliteterne skulle være i orden før bryllupsdagen, så min bedstefar kom alligevel til at skulle give sin tilladelse til, at min mor blev gift på sin 21 års fødselsdag.

 • har jeg oplevet et nyt sted af Danmark. Landmanden trænede Ayla i vand i går og ville gøre det igen i dag. Og så blev jeg inviteret med til en skøn plet: Teglværkssøerne ved Gandrup. Søer der opstod efter, at teglværket havde gravet efter ler til gule mursten. En skøn oase og der var da også andre end os, der benyttede sig af mulighederne. Der var shelters, grillsted og badebro ved den største sø. Vi valgte en mindre sø, hvor Ayla fik lov til at øve sig i at hente dummies.
 • blev både Ayla og Dexter våde. Dexter var så optaget af at ville være sammen med Ayla, at den sprang ud i søen og fandt ud af, at her kunne man ikke bunde. Så blev han på land, men mon ikke han snart er klar til at tage en svømmetur sammen med Ayla?
14 kommentarer:

 1. Ja, hver dag er speciel, og der er mange af dem. I dag er det fx 23.023 dage siden, at jeg så dagens lys.
  Det er herligt, at Ayla kan opdrage Dexter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Eric, ha, først ville jeg regne ud hvor mange dage det var siden, jeg så dagens lys, men det opgav jeg. Godt regnet ud :-)
   Og på den måde har min kære mand ret, det er ti gange nemmere at have en hvalp, når der er en ældre hund til at hjælpe med opdagelse og underholdning.

   Slet
  2. Man kan trække en dato fra en anden i Excel, så sværere er det ikke :-)

   Slet
  3. Eric, når man ikke kan bruge Excel, så er det :-)

   Slet
 2. Det er bare så hyggeligt at iagttage den slags hundetræning - at se hundenes enorme entusiasme :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det er et dejligt sammenspil mand og hund imellem :-)

   Slet
 3. Hvilken dejlig dag. Fyldt med masser af skønne minder, tanker og oplevelser.
  Vidunderlig læsning. Tak.

  SvarSlet
 4. En dag med både gode minder (og måske lidt vemod) og nye oplevelser. Hvor er der mange steder, som man ikke kender, men som byder på oplevelser og fin natur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, helt sikkert en dag med mange gode minder knyttet til sig. Og ja lille Danmark rummer så mange smukke steder

   Slet
 5. Så er det jo en hel speciel dag for dig. Forhåbentlig er den mest fyldt med dejlige minder? Ups! Så kom Dexter ud på dybt vand, bogstaveligt talt :-D Kamelen kan ikke li' vand og holder sig altid på det tørre, men en jagthund SKAL vel kunne apportere også i vand?

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, dagen rummer mest af alt gode minder.
   Jagthunde skal kunne apportere i vand, hvis de skal bestå prøver og bruges til jagt. Men jeg tror det kommer :-)

   Slet