onsdag, maj 27, 2020

En dejlig dag og en skøn voksen mand

33 år. Så længe har jeg kendt min søn. Jeg var 30 år, da jeg fik min søn, og kærligheden til denne skønne lille dreng var der med det samme.

I weekenden fik jeg lov til at være sammen med ham, fik lov til at mærke og se, at han nu er en voksne mand. En mand, som ved, hvordan han skal takle livets modgang og medgang. Det har han kunnet længe, men når man bor langt væk, så kan det være svært at mærke gennem en telefon, om det bare er noget, der siges for at berolige sin mor, eller om det reelt er rigtigt. Derfor gjorde det godt at være sammen med ham i flere dage, bare ham og mig, mor og søn. Fuldstændig som vi var de første fem dage i hans liv. Godt nok kom far og storesøster på besøg dengang, men det meste af tiden var vi alene og havde tid til at lære hinanden at kende. Og sådan føltes det også i weekenden.


Svigerdatteren har måttet være i Norge de sidste to måneder pga sammenfald af corona og sygdom i familien, og dermed har parret måttet nøjes med videosamtaler, og det har de været rigtig gode til. Man kan både se film sammen, spille spil sammen, quizze sammen med hele hendes familie osv. Mon ikke også de skal spise sammen i aften efter arbejde. Sammen hver for sig er en sætning, der giver mening i disse tider.

lørdagens aftensmad sammen med sønnen
Min dejlige søn, jeg nyder disse fødselsdagsmorgener, hvor jeg dykker ned i minderne og tænker på de mange skønne timer, vi har haft sammen. Hvordan du med din humor, dine skønne bemærkninger, din evne til at fokusere på det væsentlige i livet får din mor til at smile, og jeg glædes over at have dig i mit liv.


Tak for en skøn weekend, hvor vi fandt ud af, at vi var et godt makkerpar i vinduespudsning og i at underholde hinanden på et møntvaskeri. Jeg glæder mig, til vi kan ses igen. Hjertelig tillykke med din fødselsdag.

to fætre i kamp






8 kommentarer:

  1. Hvor er det dejligt at læse, Lene, og at du og din søn har så fint et forhold og har nydt hinandens selskab i flere dage.

    SvarSlet
  2. Tillykke med ham :-)
    Ens kærlighed til ens børn forsvinder aldrig. Vil jeg da tro ... men det er glædeligt at se, hvordan de går fra 100 % afhængighed til 100 % det modsatte.
    Ja, "Sammen hver for sig" giver da bestemt mening, selv om visse sprogrevsere brokker sig over den vending. Jeg synes den er både rigtig og sprogkreativ :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Ellen.Det er skønt at se dem som voksne, selvstændige mennesker. Og jeg synes også det er godt fundet på :-)

      Slet
  3. Hjertelig tillykke til og med den unge mand.
    Dejligt du fik tid og mulighed for en tur til Kbh. at være i nærkontakt på afstand, med fødselslaren.
    Vi har alle lært meget, fundet nye måder at være sammen på. Tror sætningen at være sammen hver for sig vil udvikle sig, og blive noget vi alle vil kunne få implementeret i vore rutiner fremadrettet.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Karin. Det gjorde godt med et besøg og vi finder ud af måder at være sammen på, som vi ikke før har brugt så meget.

      Slet
  4. Tillykke med din søn - og med at I har det dejlige forhold.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Conny, og det er jeg også taknemlig for :-)

      Slet