torsdag, april 15, 2021

Walk and Talk - Øland skoven

 I dag brænder mine kinder, min krop føles dejlig tung og træt og hjertet smiler. Min tidligere kollega slog til, da jeg foreslog at gå en tur i hendes baghave, Øland skoven, og få snakket sammen. Vi mødtes ved hendes hus i formiddag og så gik turen ellers ind i Øland skoven. Hen ad stier, jeg havde været på før, men der blev kombineret på en anden måde end dengang og  andre stier, jeg ikke havde prøvet. Desværre glemte jeg at slå min app til, som kan registrere turen på GPS. Så jeg må prøve en anden gang, om jeg kan finde de smukke steder, vi gik.

Vi nød tiden til at snakke om alt mellem himmel og jord. På mange måder minder min kollega om min mor, hun er belæst og meget vidende, følger med i en masse foredrag online, læser tre aviser dagligt og har også tid til at interessere sig for, hvordan vi har det på afsnittet. Nu er jeg kommet hjem med anbefalinger om en tysk serie, jeg må se (og det kan jeg så ikke, for den findes ikke på DR mere), en dansk bog, jeg må læse og lyst til at udvide min horisont.Min kollega havde lækre hjemmebagte boller med og en tekande, så med udsigt til fjorden holdt vi pause på en bænk.  Senere kom vi til Glarborgen, en fantastisk legeplads for børn og voksne. Og en dejlig historie om en skovejer, som ønsker at forene skovdrift med plads til at nyde skoven for alle, inklusive de tre hjertestier, jeg tidligere har skrevet om.

Masser af skridt, masser af snak og en Lene, der er klar til hverdagen med travlhed i landbruget.16 kommentarer:

 1. Det lyder som den dejligste walk and talk, Lene. Man snakker så godt, mens man går tur med et menneske, man holder af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Madame, det snakkede vi også om, og at det faktisk var skønnere at gå og snakke end at sidde ved et bord og snakke :-)

   Slet
 2. Den tur gik jeg også for et par år siden, den er nemlig også min brors baghave :-)
  Jeg mener helt bestemt, at begge sæsoner af Charite ligger på Netflix, jeg kunne bedst lide drn første om tuberkulose, men det var i sin tid også mit første speciale.

  SvarSlet
  Svar
  1. Henriette, de er godt stillet med den baghave :-)
   Tusind tak , det skal jeg da lige have tjekket :-)

   Slet
 3. Du får sørme gået noget i denne tid. Netop at gå ture er det, vi kan i denne tid. Glarborg ser ud til at kunne underholde folk i alle aldre - dejligt med sådan nogle steder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, jeg elsker at gå og når det så er i skønne omgivelser, så er det bare endnu skønnere :-)
   jeg skal helt klar tilbage til Glarborgen, men med sportsko, så jeg kan udfordre mig selv på alle de spændende træningsredskaber i naturens materiale. En fysioterapeut har lavet vejledning til dem alle.

   Slet
 4. Sikke en dejlig tur - og en smuk rute.

  Hvad er det for en app du bruger?

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, det var virkelig en smuk tur, så nu skal jeg have afprøvet den igen, om jeg kan finde alle stederne.
   App´en hedder Gå App og er fra hjerteforeningen. Jeg slår kun GPsen til, når jeg går for ellers bruger den meget batteri. I hvert fald på min mobil.

   Slet
 5. Det lyder som et rigtigt dejligt sted at gå tur :) Det må jeg også lige se på.
  Jeg mangler den lille firkant, hvor jeg kan smide et 'like' på den blog. Den har ikke været der et stykke tid, så nu må jeg jo til at være aktivt skrivende og ikke bare læsende og like'nde :)
  Mette L

  SvarSlet
  Svar
  1. Mette, det er et område jeg varmt kan anbefale.
   Altså hvad er det nu for noget? Jeg har ikke ændret noget, så det må jeg kigge på. Desværre kunne jeg ikke se hvem der har liket, det gad jeg godt kunne.

   Slet
 6. Det var dog en skøn tur at gå! I har mange gode steder deromme i Jylland ;-) Det har vi nu også her, men det er mere nyt for mig ovre hos jer og dermed måske nok også mere interessant.
  Og så er det jo altid godt at få udvidet sin horisont. På alle måder ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det var det :-) Og trods det at den kun ligger en halv time fra os, så er det først nu at jeg har fået øje på den.

   Slet
 7. Walk and Talk sammen med et inspirerende mennesker er bare så godt - og sikke dejlige omgivelser I gik i :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Randi, det er fuldstændig korrekt og kombinationen gjorde det noget ganske særligt :-)

   Slet
 8. Det er dejligt med Walk and Talk aftale, og den så samtidig er inspirerende, er helt fantastisk.
  Jeg har en daglig indspark på min to liste der hedder, har du lært noget nyt i dag? Den laver jeg ikke overspringshandlinger på, selv hvis jeg er meget syg, forsøger jeg finde noget jeg ikke har læst/set/stødt på før.
  Vild med bænken.

  SvarSlet
  Svar
  1. Karin, det er da et fantastisk indspark, du har sat dig :-)

   Slet