torsdag, januar 22, 2009

EN HALV PELIKAN, HVID TE OG EN KLAPSAMMENMAD.

Egentlig er det jo en dag som andre, jeg står op, tager på arbejde, passer patienter, kører hjem igen, får eftermiddagste, og….

Men i dag har jeg været træt, og selv om jeg vidste, hvor godt det ville være at gå en tur, så blev jeg hængende foran computeren, drak te og surfede lidt. Bedre blev det ikke, at landmanden tog til møde med spisning, for så skulle jeg jo ikke en gang tænke på aftensmad.

Aftensmaden bestod af klapsammenrugbrødsmad med spegepølse og ost, det sunde var resten af broccolisalaten fra i går.

Det er regnskabets time i morgen, så jeg skal have ordnet bilag, tjekket kontoudtog og gjort kontoret klar til, at vores regnskabsassistent kommer i morgen tidlig. Jeg er endnu ikke fortrolig med det nye regnskabsprogram, og så er det jo godt, at jeg kan hyre hjælp dertil. I den sidste ende tror jeg det betaler sig, i stedet for at jeg skal bruge hele dagen i morgen på at fjumre rundt og læse i manualer. Jeg lærer bedst by doing.

Nu har Laika og jeg udfordret mørket, Laika er jo ligeglad med gåtur i mørke, det er jeg ikke, så hun fik ikke lov til at løbe frit, jeg skulle vide hvor hun var, og lommelygten var med til at lyse på vor vej.

Det blæser en halv pelikan derude, men for en gangs skyld kom blæsten fra øst, så vi gik hjem i medvind. 30 minutters blæst og trav har fået min træthed væk, nu er der brygget hvid te, og jeg er klar til at lege den lille bogholder.

14 kommentarer:

 1. God fornøjelse med alle bilagene :)

  SvarSlet
 2. Helle, tak :-) nu er de ordnet, så mangler jeg blot at få lavet status seddel :-)

  SvarSlet
 3. Klapsammen madder og hvid te - jeg kommer gerne :-)

  SvarSlet
 4. Marianne, kom bare :-)

  SvarSlet
 5. Jeg synes ikke, det lyder så tosset med klapsammen og te - og en forblæst travetur kan jo gøre underværker! Man skal bare lige overvinde sig selv til at komme ud i blæsten - og så er det alt andet lige en fordel at have en hund, der SKAL ud :-)

  SvarSlet
 6. Lotte, en hund er dejlig, men vores er jo vant til at løbe frit, så den behøves ikke at gås med, men den elsker det :-)

  SvarSlet
 7. Jeg kan godt forstå, du trænger til pauser (jvf. forrige indlæg) - du har jo to job, når man får lagt det hele sammen!

  SvarSlet
 8. Ellen, tak og så skal jeg sidde sammen med en landmandskone i dag, som har meget mere arbejde end jeg, hun er også mormor/farmor oveni de to job :-)

  SvarSlet
 9. Jeg synes du er ultra sej ! :-)

  SvarSlet
 10. Ønsker god arbejdslyst til regnskabschefen/sygeplejersken;-)

  SvarSlet
 11. Håber du får bilagene på plads, så du kan nyde weekend.

  SvarSlet
 12. Tak Miri :-)

  Tak fru koch, nu er vi færdige :-) så tager rengøringskonen over ;-)

  Tak Conny, jeg vil nyde, min datter kommer hjem :-)

  SvarSlet
 13. God arbejdslyst til bogholderen, Lene! Jeg håber, du kan tage dig nogle pauser og blive blæst godt igennem :-)

  SvarSlet
 14. Tak madame, nu skal der lige handles ind og så skal jeg blæses igennem :-)

  SvarSlet