lørdag, januar 31, 2009

SÆT I GANG LENE!

Da landmanden var draget af gårde, pakkede fruen pakkenellikerne og forsvandt.

Min far fylder år i morgen, men vi skal jo agere flyttemænd, så jeg købte rundstykker og drog sydpå til barndommens land. Her var både min dejlige lillesøster og min far, de er indbudt til gilde i dag, så vi kunne lige nå en times hygge med latter og snak. Nu er der vinket farvel til dem.

Og så er det jo meningen at jeg skal vaske vinduer, og hvem sætter sig så ved computeren, for jeg skulle jo lige ordne det, lillesøster ikke havde nået? Ja og så er jeg jo pludselig i gang med at blogge ;-)

Men nej, nu slukker jeg computeren, finder min mors varme frakke frem, hendes træsko og en spand vand, for de vinduer trænger hårdt, og gæsterne i morgen skal have smukke vinduer at kigge på, hvis solen nu skulle finde sin vej til fødselaren.

11 kommentarer:

  1. God vindues-rengøring. Du skubber til min dårlige samvittighed :D Vores vinduer trænger frygteligt til en omgang vand. Håber din far får en god fødselsdag.

    SvarSlet
  2. Ja, nogen gange må vi selv tage os i nakken;)

    SvarSlet
  3. Tak Anette, det gør vores der hjemme også ;-) det er altså sjovere at gøre rent hos andre :-)

    Sifka, nemlig og nu er vinduerne udendørs taget og jeg slapper lige af med en ostemad og lidt blogging ;-)

    SvarSlet
  4. Man kan hurtigt finde på undskyldninger - kender alt for godt, men som altid er det så rart, når sådanne ting kan streges af listen ;-)

    SvarSlet
  5. Det kan godt være fødselaren fortjæner solskin,men i den her del af landet ,vil solen ikke skinne.Men et stor tillykke med din far i morgen.Kan du have en god weekend.

    SvarSlet
  6. Tillykke med din far i morgen - lyder som om I har haft en hyggelig dag.
    Lene jeg har givet dig en award: http://www.basil-familien.dk/wordpress/?p=581

    SvarSlet
  7. Tillykke med din far, Lene! Jeg er vældig god til overspringshandlinger, når vinduerne trænger til en omgang :o

    SvarSlet
  8. Tillykke med din far. Kold og solskinsløs dag er det her, og vinduerne, jeg siger dig, de trænger. Jeg kender ingen, som synes det er sjovere at gøre rent hos andre. Æv.

    Lene, jeg har lagt en Award til dig på min blog.
    God søndag herfra

    SvarSlet
  9. Jeg tro jeg skal lade være med, at spå om vejret,solen skinner i Viborg og det gør den nok også der hvor din far bor( så nu kan gæsterne se du igennem dine nypussede vinduer ud på solen.

    SvarSlet
  10. Tillykke med din far. Dejligt med den slags arrangementer. Det lyder koldt at skulle vaske vinduer, men det må jo til. Jeg skulle egentlig også for havgusen og saltet fra vejen har matteret dem fuldstændig, men jeg faldt som du i blogland i stedet for. Her skinner solen flot og der er iskoldt, så jeg har da en undskyldning. Man kan ikke pudse vinduer i solskin!

    SvarSlet
  11. Tak alle sammen for jeres kommentarer, solen skinnede også her i nordjylland, så jeg håber også en enkelt stråle eller to fandt vej til midtjylland hos min far :-)
    Tak Else og Manna for jeres pris til mig :-)

    SvarSlet