fredag, juni 26, 2015

Tjek, tjek, tjek

Haven ser fin ud, sommerhusets vinduer gisper stadig trods livgivende hjælp i allersidste øjeblik, der mangler lidt endnu, men jeg skal nok nå i land. Solen sendte varme stråler til godtfolk og talrige studenterkørsler. De første så jeg på vej hjem fra min far i går, og i dag kom de i lind strøm ind ad Vesterbro. Gåsepigen skal der danses omkring, så byfolket på Vesterbro er nok dem, der får set flest studenter i denne tid. Det var sjovt at iagttage, hvordan folk stod med et smil om læben eller vinkede til de unge mennesker, der netop i disse dage nærmest kan gå på vandet.

Jeg har købt ny mobil og havde jeg været landmanden eller sønnen, så var den pakket ud, sat til opladning, så den snarest kan tages i brug. Jeg orker det ikke, men min gamle mobil har det med at miste forbindelsen i tide og utide (mest det sidste), og nu gider jeg ikke mere. Jeg har valgt samme mobil som gemal og søn, for så er førstehjælpen i nærheden.

Byturen var ren tjekliste, der var ikke tid til iskøb eller cafebesøg, men nu vil jeg sætte mig og nyde danske jordbær med fløde. God sommerfredag aften til dig.

P1030128

11 kommentarer:

 1. Jamen... man bliver da bare glad i låget af at se de glade unge med fine hvide huer og mod på livet.
  Og man håber, at de kommer godt videre i livet...
  Lyder dejligt med jordbær... Erik (det er ham, der laver mad her!) har lige lavet 34 glas lækker jordbærmarmelade. Det bliver dejligt på nybagt franskbrød!

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, tænk at have en mand, der laver mad :-)

   Slet
 2. Man kan da ikke lade være med at smile og vinke til en vogn med studenter.
  Hvor er du altså flittig. Hold op, jeg er misundelig på din energi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, nej deres glæde smitter. Jeg har fri, så derfor har jeg energi :-)

   Slet
 3. Det er så dejligt når man ser de unge komme kørende...jeg elsker det. Også rigtigt hyggeligt at møde dem i brugsen...de er bare så seje. Her i huset er det gemalen der har fået ny telefon, en CAT og det er bestemt ikke uden problemer. For det første er det ikke med tryk knapper ..for det andet ter den sig underligt ind imellem...mener han. Håber han holder ud, og sætter sig ind i tingene. Go` weekend herfra. Her står den på fætter/kusine træf, det er altid så hyggeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Joan, ungdommens glæde smitter. Angående telefon havde jeg lige overset, at jeg skal have aktiveret det nye simkort, så jeg må vente til på mandag med at tage den i brug :-)

   Slet
 4. Uha, jeg har sige set, hvor meget vinduerne her i Sverigeshuset 'gisper' - de skulle gerne nås i år, kunne jeg konstatere ... synes ellers jeg har malet vinduer nok for i år, men på den anden side er jeg jo så i træning ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg har helt dårlig samvittighed over at jeg har udsat og udsat de sidste år. Mine vinduer skal vist have til efteråret igen og til foråret ;-)

   Slet
 5. Jeg håber, du stadig nyder det gode vejr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, jeg nød det gode vejr i Frankrig :-)

   Slet
 6. Skønt med tjek ..... tjek ..... tjek - Dejligt listen bliver kortere ;-)

  Jeg var nok som landmanden og søn mht. mobil - Kan mærke det kribler for mig ;-)

  SvarSlet