fredag, juni 12, 2015

Når man trænger til en pause

og tømmer mobilen for billeder, så dukker der sommetider nogle op, man (jeg) havde glemt, jeg tog.

Et øjebliksbillede af en undervisningssession.

2015-06-09 10.44.57

Bortset fra en times tid sammen ved revisoren, så er min dag gået med at være i haven. Landmanden maler sommerhus og vil ikke have min hjælp. Jeg regner med, at jeg får lov til at tage vinduer og døre.

2015-06-12 09.04.552015-06-12 09.05.09

Mobilbilledet er lidt for lyst af den skønne rododendronhæk, men hvor er den smuk lige nu.

2015-06-12 09.05.20

Humlebierne summer omkring mig og rønnebærrenes klaser, de er dog ikke så vilde med at være fotomodeller.

2015-06-12 10.37.25

Om lidt er teen drikkeklar, bagefter skal der knokles igen i haven, vejret er superskønt, jeg sveder med anstand og har sommertop og shorts på samt bare tæer i skoene. Sommervejr, ahh.

12 kommentarer:

 1. Man bliver så glad i dette skønne sommervejr - det er som om hele livet bliver meget lettere at leve end på de tunge efterårs- og vinterdage.

  Det med at tage billeder af whiteboards er jeg også begyndt på i forbindelse med undervisningen hos Psykiatrifonden, og så gør jeg hjem og skriver det rent i Word, for så kan jeg bedre huske det.

  Smuk rododendronhæk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, jeg er virkelig imponeret over din struktur, det tror jeg kommer dig til hjælp, når hukommelsen svigter indimellem. Og ja glæden stiger med graderne udenfor :-)

   Slet
 2. Lad da endelig husbonden male løs, så længe han gider - John har lige malet vores tre porte i garagen, for jeg kunne simpelthen ikke tage mig sammen.
  Sommervejret er skønt - jeg har også fremvist ligblege ben i shorts i dag. Vi skal have møgvejr i morgen, og så vender sommeren tilbage for full power på søndag, siger DMI. Håber det passer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det gør jeg så også :-) Sommeren ser ud til i næste uge ikke at ville snige sig op over 18 grader, men det er ok for mig

   Slet
 3. Sikke mange ord man kan lære af øjebliksbilledet. Det kan da godt være hækken er for lys på billedet, men undertiden er det nu meget godt at have et billede - og det det fortjerner hække.
  Pragtvejr har det været i dag. Vi trængte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jørgen, det er alle de symptomer man kan få som apopleksipatient, som de studerende kunne komme på med hjælp fra mig. Hækken nydes i fulde drag med sollys på :-)

   Slet
 4. Svar
  1. Betty, den bliver smukkere og smukkere for hvert år :-)

   Slet
 5. Mobilfotooprydning kan hurtigt blive en tur langt væk fra dagens dont!
  Dagens gode vejr er blevet nydt i fulde drag... spændende om det lovede vejrskifte bliver en længere pause fra sommeren.
  Haven, rengøringen og bloggen fik hver sin del af min tid i dag. Og resten blev brugt til strikkenydelse i solen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, det har været så skønt derude i dag :-)

   Slet
 6. Skønt med tømning af billeder fra mobilen. Sommetider har jeg det så sådan, hjælp hvor er det nu det billed er, det jeg lige vil referere til. Så er det så heldigt jeg har dem til at ligge online :-)

  Jeg får lige lidt indre varme i kroppen når jeg læser dette indlæg, for i dag er både strømper, tørklæde og vanterne igen fundet frem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, jeg håber varmen snart indfinder sig hos jer :-)

   Slet