onsdag, juni 10, 2015

Det virker

Udkørt klokken tre, drik ….te. Klokken var nu fem, før jeg kom hjem, men te måtte der til og nu har jeg næsten drukket en liter te. Latter giver energi og ved et kig på denne side, blev jeg klogere på mekanismerne bag. Det giver både motion, sænker blodtrykket og udløser endorfiner. Så tak, Fruen i midten, for dette indlæg, jeg mærkede helt bogstaveligt, hvordan tågen i min hjerne lettede, da jeg skreg af grin. Ikke mindst af kommentarerne, for hold da op hvor er det befriende at læse , at jeg ikke er den eneste, der i distræt glemsomhed laver skøre fejl. Og lige nu funderer jeg over, om det netop er latteren, smilene og følelsen af at vi står sammen uanset hvad, der hjælper os igennem de travle dage på afsnittet.

Og jeg ville hjertens gerne linke til et af mine egne indlæg, hvor jeg kommer galt af sted, men jeg kan ikke finde dem. Åh jo, det lykkedes til sidst

God aften til dig.

P1030093

10 kommentarer:

 1. Jeg har hørt påstanden, at en god latter forlænger ens liv med mindst fem minutter. Tanken er besnærende, men jeg kan ikke rigtig greje, hvordan man har fundet ud af det :-)
  Ikke desto mindre er det skønt med både et godt grin og en herlig og smittende latter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det er besnærende, og jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan man regner det ud. Det gælder også at for hvert minut en apopleksikatastrofe er i gang i hjernen bliver man tre uger ældre kognitivt.
   Latter gør godt, lad os få mere at grine af :-)

   Slet
 2. Det er så befriende at læse, at andre også laver fejl - jeg kan jo gå og tro, at det bare er mig... Med alderen bliver man måske lidt distræt og lidt glemsom, men det gør det jo ikke mindre irriterende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, meget handler også om, at vi har lidt for travlt og er derfor ikke opmærksom på de ting vi gør, så som hvor vi lægger vores ting.

   Slet
 3. Selv tak :-) Nej, selvfølgelig er du ikke den eneste. Vi er vist en del ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, Disneys parkeringsplads glemmer jeg ikke foreløbig :-)

   Slet
 4. Ja det virker nemlig, jeg grinede også da jeg læste det.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, jeg ved ikke hvad der sker, jeg havde svaret dig, men nu får du svaret igen :-) Latter virker og det var et herligt indlæg.

   Slet
 5. Det er vidunderlig med latter, og vide hvordan det lige kommer til en. Jeg har meget svær ved ægte latter hvis en eller anden siger gør det, men griner andre smitter det :-)
  Sætningen/reklamen - er du ukørt kl. 15 så.....te, sidder så fasttømret, må sige det ikke lige den fra reklamen jeg drikker :-)
  Jeg har flere måder at finde energi på - i går fandt jeg en bekræftelse på en af mine måder
  http://www.dr.dk/levnu/psykologi/man-bliver-kreativ-af-saette-den-ene-fod-foran-den-anden?fb_ref=Default

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, og den metode virker, bare det at gå gør godt, herligt :-)

   Slet