tirsdag, juni 23, 2015

Skaberværket

I en kommentar til forrige indlæg skrev Charlotte, at vi ikke skal slides ned, sådan som arbejdsbier bliver, men vi skal også bruge tid på at glæde os over Skaberværket. Det må vist være overskriften over dagens gåtur.Min søster og jeg drog på vandretur gennem Blokhus klitplantage efter et gammelt kort,  og det var godt, for det blev en gåtur på ca 14 km. Havde vi fulgt det nye kort med nye ruter, havde vi kun gået ca 10 km.


Der var tid til at nyde skoven, blomsterne, rådyr, solen og hinandens selskab. Vi kom vidt omkring i vores snak, vi snakkede om døden, sorgen, glæden, taknemligheden og også om livets små sjove historier.
Nu er jeg alene i sommerhuset, de næste dage er det mig, der skal male. Der bliver tid til at tænke på Skaberværket og de skønne mennesker, jeg har mødt gennem mit liv og dem, jeg har måttet sige farvel til.

12 kommentarer:

 1. Sikke et dejligt vejr I har oppe hos jer.

  Når man først er kommet i gang med at glædes over skaberværket, er det næsten ikke til at holde op igen. Der er så meget, man kan være glad over og tilfreds med; det er vigtigt at holde fast i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, der var det skønneste vejr, vi spiste ude både morgen og eftermiddag :-)

   Slet
 2. Meget skønne billeder, dejlige farver.
  Sender dig lige masser af god energi til pensel, maling og sommerhusliv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Abildjyde, energi må der til, jeg strækker lige nydning i sofaen lidt :-)

   Slet
 3. I har med garanti ikke tænkt over hvor langt i har travet , netop fordi i har gået og snakket. Det er så hyggeligt. I weekenden var yngste datteren og jeg til "Stafet for livet".... Fik travet 22 km af flere gange.... Og vi sludrede bare derud af ..... Et vildt godt, og meget rørende arrangement. Især lysseremonien om aftenen gav stof til eftertanke.......

  SvarSlet
  Svar
  1. Joan, Stafet for livet kender jeg ikke, det lyder som et godt arrangement, og ja man får gået meget uden at tænke over det, 22 km det er vildt meget, godt gået :-)

   Slet
 4. Det ser dejligt ud! Skønt med søstertid i dejlige omgivelser - fortsat gode dage til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte, det var en skøn dag :-)

   Slet
 5. Det er dejligt at høre, at du har nogen stille dage i smuk natur. Og hvor skønt er det ikke, at skyde det i gang med en søster.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, bedre start findes ikke :-)

   Slet
 6. Rigtig god malelyst til dig, forhåbentlig bliver der også tid til lidt strik og læsning 👌😄

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette, i dag tror jeg at søvnen prioriteres fremfor strik :-)

   Slet