torsdag, juni 18, 2015

Valgaften

Her i huset er der ikke traditioner for at gøre noget specielt på denne aften, men vi er alligevel endt begge to foran samme fjernsyn, hvilket er et sjældent syn. Nu til dags, hvor der er en spændvidde uden lige i programmer, man kan se; der bliver det tydeligt, at vi ikke har fælles interesser, hvad det angår. 

Dagen i dag har været en stille dag, en dag til eftertanke, en dag med plads til at påskønne livet og acceptere, at livet er uforudsigeligt og turbulent. Nu vil jeg sætte mig i sofaen og nyde at være sammen, landmand og sygeplejerske, begge med vores meninger om, hvad der er godt og skidt for vores erhverv.

Kærlige tanker til jer alle, hvor I end måtte være i livet og i aften.

P1060278

12 kommentarer:

 1. Her er interesserne for tv udbuddet også meget forskelligt, mens vi politisk nok er i samme kasse.
  Udfaldet af valget følges med spænding... nok mest af mig, mens manden mener, at det kan vente, til der foreligger noget konkret!
  I morgen kan vi så diskutere resultaterne....
  God valgaften til jer... det er traditionelt to erhverv med hver sit politiske ståsted... der skulle nok kunne komme nogle gode diskussioner ud af det!
  Men så længe vi sætter pris på samværet, er det kun krydderi på tilværelsen.
  Hvor er billedet smukt. Med vanddråber og sarte farver. Rødkløver?

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, vi er nok mere enige nu end tidligere, jeg er blevet farvet af et langt liv med en landmand :-)
   Jeg bilder mig ind at det er rødkløver :-)

   Slet
 2. Jeg har fravalgt at følge med på tv, fandt en bog frem i stedet for.
  Dejligt billed trods regndråberne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Abildjyde, jeg havde også troet at jeg skulle læse, det blev så anderledes :-)

   Slet
 3. Vi sidder også og ser det samme, men det gør vi nu tit :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg er ikke til dokumentarprogrammer, sportsprogrammer og nyheder, men valgaftenen vil jeg gerne følge, hvis bare jeg kan lytte mens jeg spiller wordfeud og surfer på nettet ;-)

   Slet
  2. Jeg er aldeles enig mht. sport og nyheder, men dokumentarprogrammer (og visse krimier) elsker vi begge at se, og et strikketøj har man jo altid i hænderne undervejs :-)

   Slet
  3. Ellen, måske skulle jeg tvinge mig til at se dokumentar mens jeg strikker :-)

   Slet
 4. Jeg blev nødt til at gå i seng med min bog "London," da jeg blev så deprimeret af at høre radio/se tv på valgaftenen! - Vi sidder ofte i samme stue, hvor husbond ser tv og jeg ser noget andet tv på Mac'en.

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, ja jeg kan tænke mig at det ikke var det bedste valg for dig.

   Slet
 5. Det er så fint hvis man som ægtefolk kan acceptere og rumme forskellene, hvadenten det er angående TV-preferencer eller politiske spørgsmål.
  Hos os har vi stemt på forskellige partier for første gang i vores forhold. Vi er vist meget enige om målet, men ikke helt om hvilken strategi der skal til for at vores land bevæger sig i den retning vi ønsker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Laura, det er sommetider nemmere at sige det end at gøre det :-) Her stemmer vi ikke ens, men nok tættere på hinanden nu end da vi mødte hinanden

   Slet