tirsdag, juni 28, 2016

Det er rent mentaltJeg har fastsat få ønskeelementer for Opladningsperioden: havbadning hver morgen, LOOP 2- 3 gange om ugen, gåture hver dag og fravær af mellemmåltid om formiddagen. Allerede her på tredjedagen sker det, der altid sker for mig, den ene del af min hjerne diskuterer med den anden del: Mon der sker noget ved at spise lidt nu - du er overhovedet ikke sulten - jamen der er lækre boller, som søster bagte - ja dem kan du få i eftermiddag ...
Det blæser godt nok meget i dag og jeg er faktisk også lidt træt - ja men blæsten, vandet og gåturen til vandet vil gøre dig frisk - det er måske heller ikke så smart at bade alene - hvad var det du sagde til din søster; andre mennesker har ikke altid nogen, der kan følge dem ...
Opladning består også i sofanydning og tedrikning - som om du ikke får rigeligt af de ting - der er så lunt og godt her under tæppet - det er der også i eftermiddag og i aften, husk træning gør dig godt, din krop har det meget bedre ...Jeg kom i vandet i morges, det blæste og der var mange bølger, men vandet var dejligt lunt. Blot er der brandmænd i vandet, så jeg blev ikke så lang tid i vandet, dog nok til at kroppen pulserede dejligt. Gåturen med våde fødder i sandaler gav en vabel, så jeg skal have fundet andet fodtøj til gåturen. Den gåtur, som jeg troede var 1,2 km, men som ifølge ruteplanner er 1, 8. Det gør slet ikke noget, så får jeg jo gået godt 3 km hver morgen. Nu vil jeg hoppe i bilen, køre til LOOP, aflevere bilag til regnskab, høre om gårdfolket mangler noget og så glemmer jeg nok det mellemmåltid. Der skal jo være plads til is, jordbær, kage eller andre lækkerier senere på dagen. 


Til min kære datter: Dit drømmehus, Mumihuset, ser stadigt smuk ud, men det er stormomsust.

14 kommentarer:

 1. Tihi.. det er utroligt så meget man nogle gange er nødt til at diskutere med sig selv, bare for at blive liggende under det varme tæppe.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, ja og det bedste er jo når begge dele kan lade sig gøre, så jeg har både badet, trænet og ligget under tæppe :-)

   Slet
 2. Det bliver en lang ferie, hvis du hver dag skal igennem så lange diskussioner - er det ikke også ferie, hvis man kun gør, hvad man har allermest har lyst til? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, vaner er svære at bryde, og jeg ender på en sofa med en serie kørende. Og det gider jeg ikke, jeg bliver glad af at bade, af at gå og min krop tilpas af at træne, så kan jeg kombinere det med seriekigning, hyggespisning og måske en bog, så er det den bedste ferie for mig. Men derfor diskuterer jeg alligevel med mig selv :-)

   Slet
 3. Åh hvor må det være skønt at have havet så tæt på, at du lige kan gå ned og få en dukkert. Jeg elsker København, men der er også noget jeg savner fx havet og de store vidder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, og jeg har brugt det hav så lidt, så i år skulle det ændres :-)

   Slet
 4. Åh, de diskussioner lyder så bekendte. Mon ikke de foregår i de fleste kvinders hjerner? Desværre er det ikke altid den kloge, der vinder...

  SvarSlet
  Svar
  1. Aase, nej men forhåbentlig er det den rigtige, der vinder, for nogen gange har man brug for noget andet end det man besluttede :-)

   Slet
 5. Uanset dine diskussioner med dig selv, så er det en fantastisk plan, du har lagt! Jeg har også en ambition om daglige svømmeture når jeg på et tidspunkt holder ferie, men jeg vil nok visse dage - helt som du - bestræbe mig på at overbevise mig selv om, at det ikke er nødvendigt lige i dag....

  SvarSlet
  Svar
  1. Skøreliv, tak, det kan jeg også godt mærke, at det er. jeg har det godt i min krop, så nu er det bare med at holde fast :-)

   Slet
 6. Viljen ser Vorherre på, - også selvom den er lidt flosset, håber jeg. Jeg kender alt for godt de diskussioner. F.eks. havde jeg aftalt med mig selv, at jeg tog en lille gåtur senest klokken fem. Jeg har 6 minutter til at lette mig.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, håber du kom ud at gå. I dag må mit havbad vente til senere på dagen, har ærinder der skal ordnes fra morgenstunden af.

   Slet
 7. God plan - og du er GOD til at få det bedste ud af dine interne diskussioner!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Conny, jeg øver mig. Når nu jeg ikke kan komme på langtur i min ferie, så kan jeg jo rejse i mit indre og se hvor langt jeg når :-)

   Slet