mandag, juni 27, 2016

En god start

Fordelen ved at stå tidligt op var i dag helt klart, at jeg kunne gå ned til stranden i strålende solskin kvart i syv. Vandet var dejligt, kroppen blev vækket og jeg nød at have stranden helt for mig selv. Turen tilbage over klitterne føltes ikke kold, men jeg overvejede, om ikke den badekåbemodel jeg havde syet til mine børn, da de gik i børnehave, kunne bruges til voksne også. I dag havde jeg ikke min ældste lillesøster at snakke med, men som I ved, kan jeg jo sagtens klare at snakke alligevel. Så modellen skal afprøves, så er jeg fri for et håndklæde, der af og til glider ned under gang.


Efter brusebadet havde vejret skiftet, og mens byger er kommet og gået, har jeg hygget mig med kontorarbejde og lønindberetning herhjemme på gården.  Kasserne fra min fars hus er nu væk fra loftet, mine søstre og jeg var effektive. Nede på værelset står der kasser, en til genbrug og en til min præstesvoger. Min mor gik på teologi for lægmand i flere år, og både hun og min mormor læste gerne kristen faglitteratur. De bøger vil præstesvoger gerne kigge på.Lige nu slapper jeg af sammen med min yngste lillesøster, vi sidder med hver vores computer og hyggesnakker hen over skærmen. Om lidt kører hun videre på sit jydske roadtrip, mens jeg vil forsøge at finde tørvejr til en gåtur. En så strålende sol som i morges finder jeg nok ikke, men mindre kan også gøre det. God aften til dig.


10 kommentarer:

 1. Det lyder som en god start på en god ferie - jeg håber den fortsætter i samme stil - evt. med en lille tur østover :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, starten er altid afgørende, og denne her blev god :-) Jeg har sendt dig en mail.

   Slet
 2. Det ser godt nok fantastisk ud!! Åh, hvor jeg elsker det Danmark du beskriver :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skøreliv, tak og jeg kommer til at holde mere af det, når jeg beskriver det :-)

   Slet
 3. Der er vist dømt dejlig opladning hos dig. Skønne billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, jeg øver mig i at holde fat i opladning og nydelse :-)

   Slet
 4. Dejligt med lidt nydning til de flade batterier :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, jeg mærker at niveauet stiger for hver dag :-)

   Slet
 5. Dejlig feriestart, håber de gode stunder bliver i overtal.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, det har de været og undskyld, jeg havde ikke set din kommentar :-)

   Slet