lørdag, juni 04, 2016

Helt stille

En enkelt flyvemaskine brummer oppe i den blå himmel, fuglene synger med hver sit næb. Istvan sover under bordet på terrassen, landmanden tager sig en lur i stolen ved bordet. Det har været lange arbejdsdage, og bedst som landmanden troede han kunne holde weekend,  opdagede han, at de tidlige kartofler er på vej op gennem kammene. Så nu skal han ud igen. Ukrudtet skal holdes nede indtil kartoffelplanterne kan klare det selv. Der skal godt med væske til på disse varme dage. Jeg har købt de første danske jordbær, det bliver vores aftensmad,  og frokost blev koldskål med banan, jordbær og mysli.
Nu er pausen forbi for landmanden, og jeg må også hellere få gang i aktiviterne.  Jeg nød nu roen og stilheden med hund og mand omkring mig.


8 kommentarer:

 1. Ja ... heeelt stille .for vores vedkommende ... det er kun børn, der kan holde til at lege i denne varme. Både vi og vores bagbo har englands- og børnebørnsbesøg, så er her for en sjælden gangs skyld liv i kvarteret :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, børn kan noget vi ikke kan :-) God nydning, denne sidste dag sammen med dine englændere.

   Slet
 2. Waugh - en Mac Book! Sådan en ville jeg gerne prøve engang, men jeg synes, de er forbistret dyre i forhold til en PC.

  Dejlig stilhed. Den skal nydes her i varmen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, jeg var heldig, fik den i fødseldagsagave af min mand, da jeg startede på diplomstudiet for seks år siden :-)

   Slet
 3. Vi har også netop taget hul på jordbærsæsonen idag, det er nu dejligt. Suppleret med koldskål, selvfølgelig. Du danske sommer, jeg elsker dig...,

  SvarSlet
  Svar
  1. Skøreliv, koldskål og jordbær er også indbgrebet af dansk sommer for mig :-)

   Slet
 4. Du danske sommer, hvor er det vidunderligt med sol, varme jordbær, koldskål, og nye danske kartofler ♥♥♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, så dejligt :-)

   Slet