søndag, marts 18, 2018

Hjemme igen

Vi har gjort det før, og vi gør det gladeligt igen. Klokken halv ni i går morges kørte bilen ud fra gårdspladsen. klokken kvart over et holdt den på Frederiksberg, hvor søn og svigerdatter havde dækket flot fødselsdagsbord med lækre boller. Sønnen var absolut ikke på højkant, men han ville være med til at fejre mig. Klokken halv fire holdt vi fire på Nørrebro, hvor datter og svigersøn sørgede for et lækkert kagebord og igen fin fødselsdagsopdækning. Jeg fik den smukkeste kjole (som sønnen havde købt med behørig bistand over mobilen fra datteren) og var nærmest helt grædefærdig over, at den var et nummer for lille. Jeg kunne sagtens få den på, men den sad lige lidt for tæt om kroppen til at det var behagelig. Alle var enige om, at de kilo, der er sneget sig på efter overgangen, får lov til at blive siddende. I stedet for håber vi, at datteren kan få den et nummer større, ellers må jeg arrangere en shoppetur til København og med besøg i den skønne butik, som jeg tit har beundret udefra.





Svigerdatter og svigersøn skulle begge til andre arrangementer om aftenen, så vi andre bestilte mad fra Un Mercato, det var lækkert mad med masser af god smag. Sammen med god snak, latter og et spil Ludo fik aftenen hurtigt ben at gå på.
Nu er vi hjemme igen, og jeg skal have forberedt mig mentalt og lidt praktisk på de næste ni dage. Jeg har en fridag midtvejs, og bagefter venter heldigvis en lang ferie kombineret med helligdage/fridage. Dem ser jeg frem til.
Ha en dejlig solskinssøndag.

15 kommentarer:

  1. GOD måde at blive fejret på. Det er dejligt, at I ikke er så bange for at køre den lange tur, men nærmest må siges at betragte det som en smuttur.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ellen, den bedste måde :-) Og lige om lidt smutter du af sted til England for at se dine kære.

      Slet
  2. Hanne, jeg nød det, og jeg finder helt sikkert en anden kjole.

    SvarSlet
  3. Skøn måde at blive fejret på
    håber de finder en kjole nr større men ellers lyder en shoppetur da ganske godt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Anette, det håber jeg også :-)

      Slet
  4. Sikke da en dejlig måde at blive fejret på. Og kjoleproblemet bliver garanteret løst på bedste vis. En herlig omsorg I har for hinanden.

    SvarSlet
    Svar
    1. Eva, det var lige det jeg ønskede for min fødselsdag :-)

      Slet
  5. Det lyder som en rigtig skøn dag med de nærmeste :-)

    SvarSlet
  6. Sådan kan man også fejre sin fødselsdag, selvom man bor langt fra hinanden. Super!

    SvarSlet
    Svar
    1. Conny, det var den bedste måde at fejre dagen på :-)

      Slet
  7. Hvor sejt i lige tog turen over storebælt! Og hvor lyder dagen dog som herlig, og skøn! Dejligt du blev fejret på den måde! Kh. S.

    SvarSlet
    Svar
    1. S, vi har mange års træning i lige at smutte over Storebælt :-)

      Slet
  8. Dejligt at være sammen med familien, og blive fejret. At der så lige bliver brugt 8½ time i bilen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Karin, vi tager køreturen med, sådan er det. Vi slapper af med te og madpakke og god musik i radioen :-)

      Slet