tirsdag, marts 06, 2018

Strøtanker

 • Mit afsnit skal ikke konflikte, så nu er det spændende om regionen vil lockoute os alle sammen. Vi får se.
 • Jeg glæder mig så meget til min vinterferie, som takket være påsken bliver på 12 dage.
 • Influenzaen hærger stadig både personale og patienter. Jeg er sluppet fri indtil nu, men blodbanken vil dog ikke se mig endnu, og det forstår jeg godt.
 • I dag fik jeg lov til at køre på en snepyntet vej. vores stykke offentlig vej bliver ikke ryddet før op ad dagen. Så der var hvidt overalt halvanden kilometer, da jeg kørte klokken seks i morges. Jeg nød, at jeg har en god bil, er erfaren bilist og dermed også kunne nyde den sneglatte vej.
 • Alle veje var fri for sne, da jeg kørte hjem klokken 17. Lidt kedeligt, men dejligt, når jeg gerne ville hurtigt hjem og slappe af.
 • Jeg klapper mig selv på skulderne, for i går lavede jeg fasanlår, kartofler og en god sovs dertil. I dag blev resterne af kartofler og sovs serveret til pandestegte fasanbryster. Så nu skal jeg lige finde på noget lækkert tilbehør til de resterende fasanbryster i morgen. Dermed har tre fasaner sørget for aftensmad til to personer i tre dage, og jeg tror også, at der bliver rester til rugbrødsmadderne. Landmanden elsker rester fra aftensmaden og kogte æg på sine madder. Vi er leveringsdygtige i begge dele, alt sammen fra gårdens hønsehus og ejendommens vildtbesatte marker.
 • Nu vil jeg nyde at jeg har et blad og et strikketøj, der venter på mig.
 • Må du have noget godt, der venter på dig.
 • tidlig morgenstund på vej til sygehuset

24 kommentarer:

 1. Er du kommet i strikkemode igen? Dejligt :-)
  Det er den kommende konflikt til gengæld ikke. Jeg håber alle finder ud af det i sidste øjeblik, men det er nok naivt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen , desværre ikke, det er en villet handling i håb om at jeg på et tidspunkt får lysten. Har brug for at fylde det tomrum, der opstår, når jeg ikke beskæftiger mig med sygeplejerelaterede emner.
   Så er jeg også naiv :-)

   Slet
 2. Dynen venter, og det er slet ikke værst! Men strikketøj og et godt blad, det lyder nu også dejligt! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Maude, selv om jeg lige er stået op, så kan jeg godt føle at dynen også venter, den er faktisk lidt tillokkende :-)

   Slet
 3. Dejligt du strør om dig med tanker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Jørgen, strøtanker er der næsten altid :-)

   Slet
 4. åh fasan lyder godt, det lang tid siden jeg har fået det.
  sov godt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anette, nu har jeg endelig taget mig sammen til at få lavet mad af alt det dejlige vildt, der er i fryseren :-)

   Slet
 5. Klokken er 4:38 om morgenen (ja, jeg vågnede lidt tidligt i dag ;), og min mund løber i vand! Jeg kunne sagtens spise fasan og brun sovs til morgenmad. Men det skal jeg desværre ikke.
  Ja, det er spændende med melding om evt. lockout.

  SvarSlet
  Svar
  1. God morgen Eva, jeg kan desværre ikke lange fasanbryster ind gennem skærmen ;-)

   Slet
 6. Nu har de fleste offentlige ansatte fået en melding om hvem der skal konflikte. Jeg er nok naiv, for håber til det sidste, der kan skabes enighed, og vi så samtidig slipper for en lockout. Dog er jeg solidarisk med de offentlig ansatte, og støtter fuld ud op.
  Dejligt du fik sne, og du nåede at kører på sneklædte veje. Kan se det tyder på vi får sne igen, ved dog ikke om mængden bliver lig den i mandags. Det ser jeg i morgen tidligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Karin, og nu er der varslet lockout, suk

   Slet
 7. Jeg tror egentlig ikke, der venter noget særligt i dag. Men en hel dag uden drama er såmænd også ret fin, på sin egen fredelige måde :-) God dag - med eller uden sne - til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Fruen i midten, en dag uden drama vil være dejlig

   Slet
 8. Sikke en skøn liste - min dag idag, blev lidt anderledes end ventet (noget med hjemmearbejde og syge børn og en kombination...)... men det er også ok, kh. S.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, S, håber at der er bedring at spore hos jer

   Slet
 9. Forleden talte jeg med en, der sagde "Det er også noget forbandet svineri, at de sygeplejersker får deres frokost betalt!" "Synes du," svarede jeg, "Så håber jeg, at ingen indlagte får brug for, at der kommer en sygeplejerske ilende og redder deres liv, hvis det bliver lavet om. For så sidder de og slapper af og nyder deres frokost i kantinen, hvor de i dag styrter af sted og måske først får tid til at luge resten af madpakken hen på
  eftermiddagen!" "Du godeste, er det sådan, det er. Ja, så skal de sørme også have deres frokost betalt; det var jeg slet ikke klar over!"
  Det er der desværre alt for mange, der ikke er - politikere og andre, der heller ikke har fantasi til at forudse konsekvensen af.
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Og hvis lærerne ikke får betalt frokost må vi håbe Ingen børn falder eller bliver drillet i frikvarteret, sjældent lige så livsfarligt som på sygehuset, men 1-2 gårvagter til 100 børn forslå ikke altid.

   Men det jo ikke kun frokost det handler om, det generelle ordentlige forhold, respekt for arbejdet der udføres. Og en aftale om løn som i det mindste ikke blive til realløn nedgang.

   Slet
  2. Eller når vi som undervisere på de højere læreanstalter går til undervisermøder eller vejledningsmøder af studerende, for det er der det passer bedst for de studerende... Men nej, vi offentligt ansatte laver ik en fløjtende fis i frokosten. ...

   Slet
  3. Elsebeth, vi snakkede netop om i går om det overhovedet kunne lade sig gøre at få dagen til at fungere med halvdelene af personalet væk til frokostpause.

   Slet
  4. Anette, jeg kan kun være enig

   Slet
  5. S, eksemplerne er mange

   Slet
 10. Her til morgen kunne jeg lige nå et par pinde; husbonden skulle tidligt af sted mod Aalborg, og jeg var stået op med ham for lige at sige farvel. Jeg håber, han får et ordentligt føre både ud og hjem.
  Også jeg håber på, at parterne finder hinanden snarest. Det er den rareste måde at få løst konflikten på. Men vi får se.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, hyggeligt sådan at have en lille strikkestund. Ja, vi får se, jeg tror der er en plan om at banke os alle grundigt på plads, desværre.

   Slet