torsdag, august 20, 2009

BLÆSTEN GÅR FRISK

Vaskemaskinen snurrer, og tøjet tørres hurtigt ude på stativet. Det er helt skønt at strække ben og komme ud i den friske luft, jeg har det med at sidde og spænde op i hele kroppen, når jeg bogfører.

Høstanemonerne passer godt til deres navn, der høstes, og ude på gårdspladsen holder en stor lastbil, som bliver læsset med fine spisekartofler til de danske butikker. Jo der er travlhed overalt.


Inde på sofaen ligger en halvsløj søn, der er lavet hyldebærsuppe med æblestykker og serveret rugbrødsmadder, han skal jo være frisk til studiestart på mandag.

Der er taget hjortefars op af fryseren, kartoflerne ligger ude i kartoffelhuset, og der er grøntsager i fryseren, så må vi se, hvad jeg kan finde på til høstfolkene i aften. Sulten skal nok blive stillet.

6 kommentarer:

 1. Sikke der summer af liv hos dig :-)

  SvarSlet
 2. Aj Lene - skulle du lige naevne hyldebaersuppe med aeblestykker (var lige ved at skrive aebleskiver, men det gav lidt andre konnotationer) i!

  SvarSlet
 3. Miri, det er en travl arbejdsplads :-)

  Undskyld Tina ;-)

  SvarSlet
 4. Din hyldebærsuppe satte også gang i noget mundvand her.
  Jeg er blevet ordineret 3 ugers fred og ro, en af fred og ro-aktiviteterne skal vist være hybenplukning og deraf følgende hybensuppe uhmmmm....
  God aften herfra

  SvarSlet
 5. Hyldebærene er lige ved at være sorte her. Det er godt at have et par flasker til en forkølelse..
  Hjorte fars lyder så lækkert..

  SvarSlet
 6. Hanne, hybensuppe lyder lækkert, og så kan du jo altid bruge kløpulveret til dem, der ikke giver dig fred ;-)

  Mette, er de allerede ved at være klar? Hjælp det har jeg ikke tid til endnu ;-) Hjortefarsen blev til gryderet med ris til :-)

  SvarSlet