lørdag, august 15, 2009

UDEN GPS OG NET

Det er ren retro i disse dage.

Datteren, min far og jeg kørte til København uden GPS, og vi fandt ud til min bror, hvor min far blev afleveret. Forud var gået en hektisk arbejdsdag, så da datteren og jeg landede på Nørrebro ved midnat, var vi begge meget trætte, men først skulle der flyttes og tømmes nogle møbler, for næste morgen tidlig kom flyttemænd og flyttede de tunge møbler.

Ingen net og ingen fjernsyn har været virkeligheden de sidste to dage, nu er vi taget på cafe, så moderen kan få stillet sine abstinenser.

Jeg kan mærke mine ben og arme, to dages flytning af læssevis af kasser fra 2. sal til 4. sal sætter sine spor, og jeg har blå mærker hist og pist.

Landmanden tog lige en smuttur herover, kørte ind på Nørrebro tidligt i morges og er nu på vej tilbage til Nordjylland.

I morgen står den på Ikeatur, før Københavnerturen slutter af med lagkage og kaffe hos søster, der fylder rund. Herefter vender min far og jeg næsen hjemad.

Og datteren er nu klar til at bo alene i en lækker lejlighed, som hun skal bo i i mange, mange år. Det her var så 3. gang, vi flyttede hende på et år ;-) men nu tror vi på, hun bliver boende.

7 kommentarer:

 1. Nå det er i hovedstaden du slår dine folder, her troede man du stakkede halm hjemme i det nordjyske, og så farer du rundt og leger flyttemand i Kjøwenhavn.
  Håber der også bliver tid til hygge og stille stunder mellem flyttekasser og runde fødselsdage:)
  God søndag

  SvarSlet
 2. Tillykke med studieoptagelse til de unge mennesker :D - og dejligt med nogle flere mandlige sygeplejersker - mon ikke I får en masse gode faglige snakke, du og sønnen? ;)
  Mon ikke datteren har fundet sin rette hybel til studietiden? Kan kun sige at for mig betyder hjemmet rigtig meget, så håber hun får et rigtigt hyggeligt hjem - og med mors hjælp, så er hun helt sikkert godt igang :) Håber du kan slappe lidt af de kommende dage - Lene, dit program lyder hektisk i tiden :P
  Lene, de mariehøns, der overlevede hos jer havde vi besøg af på Kullen i tirsdags. Puha - det var bare for mange for mig :(
  God weekend til dig og dine :)

  SvarSlet
 3. Høres ut som dere har gjort en god jobb. Slitsomt å bære opp trapper.
  Ønsker deg en god søndag :)

  SvarSlet
 4. Men hyggeligt er det - hvergang - der skal flyttes :D

  Der har boet 5 forskellige lejere hos Malene i de 2 år, vi har haft lejligheden, så det er åbenbart helt normalt, at flytte ofte.

  Håber at jeres datter falder til ro og kan nyde sit nye studie.

  SvarSlet
 5. Puha Lene, du har dig da noget af et program for tiden. Jeg vil håbe for dig, at din datter bliver boende et stykke tid nu :-)

  Nå - man kan jo også altid slappe af, når man bliver gammel, ikke? ... problemet er bare, at det kan man lidt for snart blive med sådant et tempo :-D

  SvarSlet
 6. Og jeg tænker på, hvorfor de unge mennesker altid skal bo oppe under skyerne. Hold op hvor har vi også slæbt habengut op ad trapper da vore unger var under uddannelse. Men nu tyder det jo på at din datter har fundet "stedet" - godt for hende - og for jer! Gode hilsner herfra vest!

  SvarSlet
 7. Hanne, tid til afslapning blev der ikke, det håber jeg at få tid til om aftenen i denne uge :-)

  Else, tak og jeg håber også I havde en god weekend. Jeg er så spændt på hvad min søn siger til studiet, men det bliver sjovt og mærkeligt at få sådan en sparringspartner i familien :-)

  Fjordheim, slitsom er det rette ord :-) Og også en god dag/aften til dig :-)

  Sister, vores datter har brug for en tryg base, det håber vi at vi har sørget for nu. Vi er nu ejer af en lejlighed i København ;-)

  Ellen, der er lidt rigeligt om ørerne lige for tiden :-)Men vi må sørge for små øer med tid til dybe vejrtrækninger :-)

  Fru koch, ja hvorfor skal de det? Men der er frit udsyn og dejligt, aå vi vil nyde at komme på besøg :-)

  SvarSlet