torsdag, august 27, 2009

STØJ PÅ LINJEN


Jeg forsøger, det gør jeg virkelig, men jeg ender med at tale med mig selv om alt muligt andet.

Så gør jeg endnu et forsøg, lukker døren til fodboldlydene, tager overstregningstuschen frem, det er lige før jeg også sætter brillerne ned på næsen for at synliggøre, at her arbejder en seriøs undervisningsansvarlig sygeplejerske.

Lige lidt hjælper det. Jeg kan langt bedre læse forskningsartikler om apopleksi end hvordan den kliniske undervisning for sygeplejestuderende skal finde sted. Læringsrum, refleksioner, evaluering, her tænkes på både den formative som den summative (!!!) og alle mulige andre ord, som slet ikke vil ind i mit hoved.

Jeg tror lige, jeg tager en kop te ;-)

og billedet? Klogskabens træ? Måske ;-)

7 kommentarer:

 1. En nær kollega har været igennem samme omgang, og arbejder nu fuldtids med udvikling og undervisning af og i sygeplejen og brænder for det, men der var/er meget at læse. :) Go for it...

  SvarSlet
 2. Du GODESTE, Lene... det er da en ren gyser at læse dine seneste indlæg.
  Gider du lige tage mindst otte ugers ferie - uden at tænke på dine kolleger? Eller på undervisning? Nå ikke? Det her ku' da godt ende i noget værre stresshø.

  Kunne du i det mindste ikke bare prøve at blive en halvautist som mig, og dermed altid have fuldstændig styr på, hvor man lægger nøglerne - egne eller andres :-D

  Seriøst, Lene. Det her lyder ikke godt. Du beskriver det meget fint og humoristisk, men jeg har set det samme ske på mit arbejde. De siger, der ikke er noget galt. Men det er der. Og de opdager det for sent.
  Det gør du ikke, vel?

  SvarSlet
 3. Tak Jette,der er håb forude :-) støjen gælder nok det faktum, at denne stilling har jeg ikke selv valgt, jeg ville hellere noget andet, men det syntes min ledelse ikke, og det tab bruger jeg alt for meget tid til at tænke på.

  Ellen, tusind tak, du aner ikke hvor glad jeg er for at der er en, der bekymrer sig for mig. Jeg passer på, og om 8 timer har jeg 8 fridage med en enkelt arbejdsdag i Roskilde lagt ind mellem dagene.

  SvarSlet
 4. Jeg hørte også fodboldslyde inde fra stuen,men jeg arbejdede ikke seriøs,jeg var på bloggen.

  SvarSlet
 5. Kære Lene, jeg vil jo sige som Ellen. Jeg har set masser af mennesker gå ned med stress på min arbejdsplads.
  Pas godt på dig selv - og rigtig god fredag!

  SvarSlet
 6. Jeg haaber teen hjalp lidt til at faa samlet tankerne :-)

  SvarSlet
 7. Conny, det var da også en meget skønnere beskæftigelse :-)

  Tak madame, også i mit arbejde går folk ned med stress. Så jeg passer på, og jeg skal have fundet en at snakke med om mine tanker, der fylder alt for meget i min hverdag.

  Fisker, den hjalp og så gik jeg i seng :-)

  SvarSlet