lørdag, februar 13, 2010

KVINDESNAK 2

Vi fortsætter, hvor vi slap.

Torsdag aften sluttede inde hos datteren. Jeg kan af og til blive helt benovet over, at hun er min datter, hun har så mange talenter, er så givende at være sammen med, og jeg nyder at sidde i hendes køkken og snakke.

Aftensmaden hentede vi selv, der er mange små lækre spisesteder i nabolaget, denne gang blev det lækre salater med godt brød, vi tog med hjem og hyggede os med.

Datteren skulle på universitetet tidligt fredag, så vi nåede morgenmad sammen, bagefter ventede jeg på varmeaflæser, før jeg drog mod Amager.

Da jeg havde fundet metroen, som havde skjult sig bag en bus ;-) gik det som fod i hose, og ude ved DRbyen stod en kvinde, som jeg genkendte med det samme. Det at blogge er vel som penneveninder, man kender hinanden lidt, ved lidt om hinandens hverdag, så snakken starter ikke ved 0.

IMGP0432

Vi snakkede og snakkede, alt imens Marianne bryggede den ene kande te efter hinanden, og der var lækker brød, spegepølser, sild og fastelavnsboller samt guf til dessert.

Vi skal ses igen, og jeg håber, at Marianne kan få familien lokket til Nordjylland, så en vis bandit kan få lov til at leve traktordrømmen ud.

Nu er jeg tilbage i du og jeg og vi to. Der laves bryggers,alt imens jeg forsøger at finde energi til rengøring og tøjvask, i morgen kører vi ned til min far, så der skal også bages lidt fastelavnsboller på et tidspunkt.

Ha en god weekend.

12 kommentarer:

 1. Dejligt, dejligt, dejligt og grøn af misundelse (det må man ikke være - ved det godt).

  God ide, at Martin får lov til at prøve sig som landmand.

  SvarSlet
 2. Forrygende dage. God kombination af lærdom og hygge, man burde gøre det noget oftere. :)

  SvarSlet
 3. Lene, det lyder som en skøn og betydningsfuld tur, du havde. Mødet med en blogveninde blandt andet. Tror du har ret, det er lidt som med pennevenner. Og man har en god fornemmelse i forhold til hinanden ... inden man mødes. Tror jeg :0) Det lyder i hvert fald sådan.
  hyg dig, og mig og vi to :0)
  Kh Megan

  SvarSlet
 4. Og hvis ikke Marianne kan lokke familien...snupper jeg hende under armen og tager en tur af sted med hende ! :-)

  SvarSlet
 5. Sister, en skønne dag ser vi også hinanden :-)

  Jette, det må vi til at dyrke lidt mere :-)

  Tina, så sandt så sandt :-)

  Megan, tak vi hygger os, nu er huset rent og halvdelen af dørene i bryggerset er færdige :-)

  Anne, det er en aftale :-)

  SvarSlet
 6. Det lyder som et par skønne dage, du har haft.
  Jeg synes, det er sjovt at se, at Birthe Bonde stadig underviser. Jeg har også været på kursus hos hende. Hun kan så meget og er en rigtig ildsjæl, der brænder for sit område.

  SvarSlet
 7. Vi bevæger os i en fantstisk verden herinde, jeg tror, det afføder mange dybe venskaber. Rigtig god søndag til dig og din(e).

  SvarSlet
 8. Betty, hun er en lille person men med en kæmpe udstråling :-)

  Ravheks, tak i lige måde :-)

  SvarSlet
 9. Åh, det lyder hyggeligt. Ja, det må være sjovt at mødes i det virkelige liv. Selvom bloggen selvfølgelig også er virkelig:-)

  SvarSlet
 10. Charlotte, jeg forstår hvad du mener :-) Og vi har jo alle en forestilling om hinanden, og så er det skønt, når det holder stik :-)

  Og mon ikke vi kan finde en gang hvor vi kan mødes :-)Det kunne jeg godt tænke mig :-)

  SvarSlet
 11. Det må vi finde ud af! Jeg har et retræte-blad med program liggende til dig. Hvis du er interesseret, kan du sende mig en mail - adressen står på bloggen.

  SvarSlet