fredag, oktober 09, 2020

Taknemlighed

fylder mig. Der er så mange gode mennesker omkring mig, og det er som om de alle har besluttet at sende en strøm af varme, omsorg og kærlighed (det er store ord i en jydes mund) i min retning. Jeg kan mærke, hvordan det får mundvigene til at trække sig opad og små bobler til at danse jive i maven. 

Jeg har ferie nu og jeg slapper fuldstændig af. 
 • Jeg har tømt en opvaskemaskine og ordnet noget kontorarbejde, men resten af tiden har jeg kigget på fugle, der bader i fuglebadet og fugle der mæsker sig i nødder og mejsebolde, som hænger i træet. 

 • Jeg har gået en tur og beundret gæssenes formationsflyvning og den skønne røde trøje, som er en evighed gammel, eller i hvert fald mindst 20 år gammel (for en teenager er det vel også en evighed).

 • Jeg har drukket te med min datter og grinet højt af hendes iPhone, som kan lave emojis, der forestiller os. Vi flækkede sammen af grin, da vi lavede en, der forestillede hendes far og han fik den fluks tilsendt.
C'est moi :-)

 • Jeg hygger mig lige nu på kontoret med at skrive dette indlæg, mens datteren og hendes far tjekker alle detaljer ved datterens nye bil. Den er lige hentet, så nu er hun klar til sit nye liv som selvstændig, der kan tage på kundebesøg.


Pause mens der blev spist og snakket.

Nu er datteren kørt hjem og landmanden ser nyheder. Jeg ser ikke med, jeg bliver så trist af at høre nyheder, så jeg skriver mit indlæg færdig og så vil jeg slappe af på sofaen. God aften til dig.
7 kommentarer:

 1. God ferie!
  Intet kan fylde en med glæde som taknemmelighed, er min erfaring. Det er en god modvægt mod alt det triste i øjeblikket🙂

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Henriette, og du har fuldstændig ret :-)

   Slet
 2. Det er dejligt at læse et indlæg så fyldt med glæde i en ellers halvmørk tid.
  Jeg så dig i emojien, inden jeg læste din forklæring :-D
  Også vi nyder synet af de mange trækkende gæs for tiden - der er noget specielt over disse formationer, som jeg ikke kan sætte ord på, men som er noget stort.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, tak. Vi har brug for de små glædesstunder. Godt set :-)
   Jeg er fuldstændig enig i dine ord om gæssene, smukt formuleret :-)

   Slet
 3. Ja, det trækker tænder ud med udsigten til endeløs isolation og begrænset social kontakt, men naturen er god for os og så er du heldig, at du har datteren så tæt i disse dage :-) Vi skal huske på alle de små, dejlige ting og oplevelser. Gemme dem og nyde dem igen og igen. Det giver lidt fornyede kræfter. God weekend til jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Liselotte, jeg håber vi snart kan ses igen. Savner vores snak og latter 🙂 Tak og i lige måde.

   Slet
 4. Der er næsten sat musik til dit skriv, eller sådan føles det :)

  SvarSlet